add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Security
oplossingen

Applicaties, gegevens en gebruikers bevinden zich steeds vaker buiten de kantooromgeving. Wij bieden wereldwijd veilig toegang tot applicaties en gegevens voor gebruikers.

Geef gebruikers veilig toegang tot bedrijfsmiddelen in de Cloud of op locatie. Met een security oplossing die meegroeit met jouw digitale transformatie

Een toekomstvaste security oplossing is afgestemd op zowel de behoeften/bewegingen van de gebruikers en de locatie van de applicaties en gegevens. Voor een optimale veiligheids- en gebruikerservaring moet de kortste weg beschikbaar én veilig zijn.

Transformatie op maat
Wij helpen graag met een maatwerk security ontwerp waarbij de traditionele VPN-toegang stapsgewijs wordt vervangen door een in-line Cloud beveiliging. Op basis van Zero Trust Network Access wordt een veilige verbinding tot stand gebracht tussen de gebruikers en de applicaties. Door in het ontwerp een Cloud firewall op te nemen ben je als organisatie sterk beveiligt; de ‘firewall rules’ worden real-time bijgewerkt op basis van bedreigingen die elders op de wereld worden gedetecteerd. In combinatie met onze communicatie- en infrastructuuroplossingen kunnen wij jouw organisatie wereldwijd verbinden om veilig te communiceren. 

Gebruikerservaring en applicatie prestaties verbeteren
Onze security oplossingen zijn flexibel en kostenefficiënt: het beheer van de huidige infrastructuur, Cloud en nieuwe, snel leverbare infrastructuur worden  gecombineerd in één oplossing. Verhoog de beschikbaarheid en betrouwbaarheid met transparante in-line Cloud security met één factuur op maat, één contract, één contactpersoon en één SLA.

Zero Trust Network Access (ZTNA)

Dit nieuwe model maakt gebruik van een ’trust broker’ om verbindingen tussen een specifieke privé applicatie en een geautoriseerde gebruiker te bemiddelen. Het stelt teams in staat om ‘Zero Trust’ te beginnen, maar vervolgens connectie te maken op basis van context (identiteit, apparaat, etc.).

In tegenstelling tot VPN’s biedt ZTNA-technologie een manier om toegang te krijgen tot applicaties zonder netwerktoegang en om applicaties af te schermen van het publieke en open internet. Organisaties moeten nu proberen ZTNA in hun beveiligingsplannen op te nemen. Gartner voorspelt dat meer dan 80% van de nieuwe zakelijke applicaties ZTNA ondersteunt vanaf 2022.

Bron: Gartner

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met Cloud applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internettoegang zonder complexe ‘backhauling’ naar centrale punten en beveilig gebruikers tegen de nieuwste bedreigingen.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Wij bieden een volledige security transformatie op maat door traditionele VPN-toegang te vervangen door in-line Cloud security oplossingen en een veilige verbinding tussen gebruiker en applicatie te creëren gebaseerd op Zero Trust Network Access. Of door een Cloud firewall te leveren, die automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste handtekeningen op basis van de nieuwste wereldwijde bedreigingen.

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Horizon Telecom is een flexibele organisatie die oplossingsgericht werkt en gespecialiseerd is in enterprise omgevingen.”

Hexagon (Intergraph)
Jim van Dijken, IS specialist

150+ blije enterprise klanten

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt