add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Global Cloud firewall

Veel remote workers werken buiten de VPN om via een split tunnel, wist je dat? Een serieus security probleem voor jouw organisatie! Verplaats security naar de Cloud, en kies voor een Cloud firewall. Gebruikers zijn dan te allen tijde beveiligd – ongeacht welk apparaat ze gebruiken of vanaf waar ze verbinding maken.

Meer over deze oplossing

Dé Cloud oplossing

De Zscaler Global Firewall zorgt voor een veilige verbinding met het internet voor alle gebruikers, locaties en applicaties. Security policies zijn niet meer gebonden aan een fysieke locatie, maar zijn Cloud-based. Omdat alle verbindingen van gebruikers via de Zero Trust Exchange lopen worden deze gebruikers te allen tijde beveiligd – ongeacht welk apparaat ze gebruiken of vanaf waar ze verbinding maken.

Cloud firewall

Zodra internetverkeer de Zscaler Cloud Firewall passeert, wordt direct begonnen met de controle van het verkeer. Bijlagen van e-mails en bestanden die gedeeld worden via applicaties zoals Teams gaan door de Sandbox – en bedreigingen worden direct geëlimineerd. Van al het internetverkeer die de Cloud firewall passeert wordt een log bijgehouden, alle gebruikers en locaties zijn zichtbaar en alle informatie is inzichtelijk wanneer dat nodig is – eenvoudig via het dashboard.

Interessante artikelen over Zscaler Global Cloud Security

Wij bieden een volledige security transformatie op maat door traditionele VPN-toegang te vervangen door in-line Cloud security oplossingen en een veilige verbinding tussen gebruiker en applicatie te creëren gebaseerd op Zero Trust Network Access. Of door een Cloud firewall te leveren, die automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste handtekeningen op basis van de nieuwste wereldwijde bedreigingen.

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met Cloud applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internettoegang zonder complexe ‘backhauling’ naar centrale punten en beveilig gebruikers tegen de nieuwste bedreigingen.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt