• English

Global Cloud firewall

Veel remote workers werken buiten de VPN om via een split tunnel, wist je dat? Een serieus security probleem voor jouw organisatie! Verplaats security naar de Cloud, en kies voor een Cloud firewall. Gebruikers zijn dan te allen tijde beveiligd – ongeacht welk apparaat ze gebruiken of vanaf waar ze verbinding maken.

Meer over deze oplossing

Dé Cloud oplossing

De Zscaler Global Firewall zorgt voor een veilige verbinding met het internet voor alle gebruikers, locaties en applicaties. Security policies zijn niet meer gebonden aan een fysieke locatie, maar zijn Cloud-based. Omdat alle verbindingen van gebruikers via de Zero Trust Exchange lopen worden deze gebruikers te allen tijde beveiligd – ongeacht welk apparaat ze gebruiken of vanaf waar ze verbinding maken.

Cloud firewall

Zodra internetverkeer de Zscaler Cloud Firewall passeert, wordt direct begonnen met de controle van het verkeer. Bijlagen van e-mails en bestanden die gedeeld worden via applicaties zoals Teams gaan door de Sandbox – en bedreigingen worden direct geëlimineerd. Van al het internetverkeer die de Cloud firewall passeert wordt een log bijgehouden, alle gebruikers en locaties zijn zichtbaar en alle informatie is inzichtelijk wanneer dat nodig is – eenvoudig via het dashboard.

Vraag een demo aan!

Interessante artikelen over Zscaler Global Cloud Security

Ontdek meer over de mogelijkheden van  security in de Cloud.

Andere oplossingen

Global remote workers

Ontdek de oplossing

Global Cloud firewall

Ontdek de oplossing

Global user experience

Ontdek de oplossing

Download Zscaler Zero Trust leaflet

Vragen of advies nodig?

Bel gerust met een van onze experts voor een vrijblijvend gesprek of kom gezellig langs voor een kop koffie.
Een virtuele afspraak inplannen of jouw vraag per e-mail stellen kan natuurlijk ook. 

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt