add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Global remote workers

Geef medewerkers overal veilig en snel toegang tot (Cloud) applicaties alsof ze op kantoor zitten met de beste ‘work-from-anywhere’ ervaring.

Meer over deze oplossing

Veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk

Voor de productieve work-from-anywhere-ervaring krijgen alle gebruikers dezelfde security policy en de beste toegang tot applicaties alsof ze op kantoor zitten. Traditionele infrastructuren kunnen hier moeite mee hebben, omdat de capaciteit niet ontworpen is om veel gebruikers remote te laten werken. Remote workers maken nu een VPN verbinding wat zorgt voor vertraging, een matige verbinding en gefrustreerde gebruikers. Zscaler Global Remote Workers biedt een naadloos geïntegreerde oplossing, die de ervaring voor remote workers hetzelfde maakt als op kantoor – ongeacht op welke plek van de wereld ze werken. Het is niet meer nodig om in of uit te loggen op ‘het VPN’, de Cloud security staat altijd aan, schaalt mee waar nodig en het verkleind de kans op security incidenten.

Attack surface verkleinen

Cybercriminelen voeren gerichte aanvallen uit met nieuwe malware en slimme social engineering-campagnes om gebruikers in hun val te lokken. Remote workers die ‘buiten’ de beveiligings grenzen van het bedrijf actief zijn vormen een eenvoudiger doelwit. Met de Zscaler Global Cloud Firewall worden de security protocollen altijd en op elk apparaat toegepast, zodat de gebruiker een snelle en veilige verbinding krijgt tijdens het gebruik van de Zscaler Cloud. Het maakt hierbij niet uit vanaf welke locatie de gebruiker verbinding maak, de gebruiker wordt altijd beschermd door Zscaler’s security policies.

Interessante artikelen over Zscaler Global Cloud Security

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt