• English

Global remote workers

Geef medewerkers overal veilig en snel toegang tot (Cloud) applicaties alsof ze op kantoor zitten met de beste ‘work-from-anywhere’ ervaring.

Meer over deze oplossing

Veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk

Voor de productieve work-from-anywhere-ervaring krijgen alle gebruikers dezelfde security policy en de beste toegang tot applicaties alsof ze op kantoor zitten. Traditionele infrastructuren kunnen hier moeite mee hebben, omdat de capaciteit niet ontworpen is om veel gebruikers remote te laten werken. Remote workers maken nu een VPN verbinding wat zorgt voor vertraging, een matige verbinding en gefrustreerde gebruikers. Zscaler Global Remote Workers biedt een naadloos geïntegreerde oplossing, die de ervaring voor remote workers hetzelfde maakt als op kantoor – ongeacht op welke plek van de wereld ze werken. Het is niet meer nodig om in of uit te loggen op ‘het VPN’, de Cloud security staat altijd aan, schaalt mee waar nodig en het verkleind de kans op security incidenten.

Attack surface verkleinen

Cybercriminelen voeren gerichte aanvallen uit met nieuwe malware en slimme social engineering-campagnes om gebruikers in hun val te lokken. Remote workers die ‘buiten’ de beveiligings grenzen van het bedrijf actief zijn vormen een eenvoudiger doelwit. Met de Zscaler Global Cloud Firewall worden de security protocollen altijd en op elk apparaat toegepast, zodat de gebruiker een snelle en veilige verbinding krijgt tijdens het gebruik van de Zscaler Cloud. Het maakt hierbij niet uit vanaf welke locatie de gebruiker verbinding maak, de gebruiker wordt altijd beschermd door Zscaler’s security policies.

Interessante artikelen over Zscaler Global Cloud Security

Ontdek meer over de mogelijkheden van  security in de Cloud.

Andere oplossingen

Global remote workers

Ontdek de oplossing

Global Cloud firewall

Ontdek de oplossing

Global user experience

Ontdek de oplossing

Download Zscaler Zero Trust leaflet

Vragen of advies nodig?

Bel gerust met een van onze experts voor een vrijblijvend gesprek of kom gezellig langs voor een kop koffie.
Een virtuele afspraak inplannen of jouw vraag per e-mail stellen kan natuurlijk ook. 

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt