Global Secure Cloud

Verbind eenvoudig wereldwijd met bijna 500 Cloud applicaties en digitale ecosystemen met één aansluiting. Minimaliseer risico’s door het maken van veilige, directe privé verbindingen buiten het publieke internet en verbeter de prestaties. Controleer en bepaal flexibel hoe en waar verbindingen plaatsvinden met flexibele bandbreedteopties, zonder aan decentrale infrastructuur vast te zitten of hierin te investeren om veilig met de Cloud te verbinden.

Voordelen

g

Schaalbaar & flexibel

Bepaal zelf hoe en waar verbindingen ontstaan met flexibele breedband opties. Implementeer, verbind en integreer eenvoudig met IT & Cloud applicaties en systemen.

~

Betrouwbare prestaties

Maak rechtstreeks verbinding met je ecosystemen voor verbeterde applicatie prestaties en een betrouwbare en consistente eindgebruikerservaring over alle platformen.

Minimaliseer beveiligingsbedreigingen

Maak een privéverbinding met jouw digitale ecosystemen, waarbij je het openbare internet omzeilt.

Snel leverbaar

Afhankelijk van de locatie, binnen 1 uur geactiveerd.

Kostenoptimalisatie

Combineer een carrier-neutraal ontwerp om meerdere Clouds te integreren zonder de investeringen in decentrale infrastructuur en beheer in datacentra.

Flexibel & eenvoudig beheer

Bepaal zelf welke locaties wereldwijd worden gekoppeld en wie toegang heeft. Eenvoudig te beheren en te integreren in het huidige netwerk.

Wereldwijde beschikbaarheid

Maak verbinding in meer dan 30 wereldwijde markten met meer dan 500 Clouds wereldwijd.

Download de Global Secure Cloud brochure

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

Managing Director Horizon
Melvin Jellesma

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met SaaS-applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Plaats de firewall aan de rand van het netwerk en ontvang instant threat signature updates en een volledige SSL-inspectie.

9

Zscaler Global User Experience

Kwantificeer de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt