• English

Global User Experience

Geef gebruikers binnen jouw organisatie een veilige en stabiele verbinding naar Cloud applicaties. De Global User Experience van Zscaler helpt jouw hiermee! Via jouw dashboard beheer je de beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk, en voeg je eenvoudig nieuwe locaties en gebruikers toe met de bijbehorende rechten.

Meer over deze oplossing

User experience

Work-from-anywhere, deze term horen we steeds vaker. Maar wat betekent het? Gebruikers willen altijd en overal de beste verbinding met SaaS applicaties en het bedrijfsnetwerk. Organisaties willen voor gebruikers een veilige en stabiele verbinding naar Cloud applicaties. De Global User Experience van Zscaler helpt jouw IT-afdeling hiermee. Beheer en verbeter eenvoudig de gebruikerservaring op basis van end-to-end inzicht in de prestaties van applicaties en het netwerk. Krijg vanuit het Zscaler dashboard eenvoudig inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk (op kantoor of thuis), en voeg eenvoudig nieuwe locaties en gebruikers toe met de bijbehorende rechten.

Digitale transformatie

De Cloud is de drijfveer van de digitale transformatie en luidt een nieuw tijdperk van schaalbaarheid, prestaties en flexibiliteit in. Dat steeds meer organisatie overstappen naar de Cloud is een goede ontwikkeling, het zorgt helaas ook voor een vergroting van het attack surface. Meer bedrijfstoepassingen en applicaties in de cloud, betekend meer doelwitten voor cybercriminelen. Met behulp van tools zoals Zscaler zorg je dat de attack surface verkleind wordt.

Interessante artikelen over Zscaler Global Cloud Security

Ontdek meer over de mogelijkheden van  security in de Cloud.

Andere oplossingen

Global remote workers

Ontdek de oplossing

Global Cloud firewall

Ontdek de oplossing

Global user experience

Ontdek de oplossing

Download Zscaler Zero Trust leaflet

Vragen of advies nodig?

Bel gerust met een van onze experts voor een vrijblijvend gesprek of kom gezellig langs voor een kop koffie.
Een virtuele afspraak inplannen of jouw vraag per e-mail stellen kan natuurlijk ook. 

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt