add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Global User Experience

Geef gebruikers binnen jouw organisatie een veilige en stabiele verbinding naar Cloud applicaties. De Global User Experience van Zscaler helpt jouw hiermee! Via jouw dashboard beheer je de beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk, en voeg je eenvoudig nieuwe locaties en gebruikers toe met de bijbehorende rechten.

More about this solution

User experience

Work-from-anywhere, deze term horen we steeds vaker. Maar wat betekent het? Gebruikers willen altijd en overal de beste verbinding met SaaS applicaties en het bedrijfsnetwerk. Organisaties willen voor gebruikers een veilige en stabiele verbinding naar Cloud applicaties. De Global User Experience van Zscaler helpt jouw IT-afdeling hiermee. Beheer en verbeter eenvoudig de gebruikerservaring op basis van end-to-end inzicht in de prestaties van applicaties en het netwerk. Krijg vanuit het Zscaler dashboard eenvoudig inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk (op kantoor of thuis), en voeg eenvoudig nieuwe locaties en gebruikers toe met de bijbehorende rechten.

Digitale transformatie

De Cloud is de drijfveer van de digitale transformatie en luidt een nieuw tijdperk van schaalbaarheid, prestaties en flexibiliteit in. Dat steeds meer organisatie overstappen naar de Cloud is een goede ontwikkeling, het zorgt helaas ook voor een vergroting van het attack surface. Meer bedrijfstoepassingen en applicaties in de cloud, betekend meer doelwitten voor cybercriminelen. Met behulp van tools zoals Zscaler zorg je dat de attack surface verkleind wordt.

Interessante artikelen over Zscaler Global Cloud Security

Wij bieden een volledige security transformatie op maat door traditionele VPN-toegang te vervangen door in-line Cloud security oplossingen en een veilige verbinding tussen gebruiker en applicatie te creëren gebaseerd op Zero Trust Network Access. Of door een Cloud firewall te leveren, die automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste handtekeningen op basis van de nieuwste wereldwijde bedreigingen.

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met Cloud applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internettoegang zonder complexe ‘backhauling’ naar centrale punten en beveilig gebruikers tegen de nieuwste bedreigingen.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt