add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Waarom Cato SASE Cloud?

Secure Access Service Edge (SASE) is een nieuwe Cloud gebaseerde dienst/architectuur gedefinieerd door Gartner. De SASE architectuur brengt netwerk en security bij elkaar. Dit stelt IT-teams in staat om werknemers wereldwijd veilig en eenvoudig toegang te verlenen tot bedrijfsapplicaties in de Cloud. Cato SASE Cloud heeft vier pijlers: identiteit gestuurd, Cloud gebaseerd, wereldwijd beschikbaar en geschikt voor alles wat aangesloten is op SD-WAN (vestigingen, Cloud applicaties, gebruikers, datacenters, etc.).

Herken jij onderstaande uitdagingen? 

Cato SASE Cloud

De SASE-architectuur bestaat uit twee kerncomponenten. SASE Cloud brengt netwerk- en security functionaliteiten samen. SASE edge connectoren bevinden zich aan de rand van het SD-WAN netwerk en verbinden locaties, applicaties en gebruikers met de SASE Cloud. De SASE Cloud verwerkt het netwerkverkeer en past context-gebaseerde optimalisatie en beveiligingsinspectie toe. Voor ieder verkeerstype en elke applicatie gelden specifieke policies. Het resultaat is niet te vergelijken met traditionele oplossingen, waarbij elk product het verkeer analyseert voor een specifieke behoefte, overhead toevoegt voor bijvoorbeeld decryptie en de context mist die in andere netwerken en security systemen wordt gegenereerd.

Onze bedrijfsgegevens en applicaties moeten ook beschermd worden zonder fysieke firewalls

Ontdek de oplossing

Ik wil wereldwijd één veilig en snel netwerk met Cato SASE Cloud

Ontdek de oplossing

Ik wil één security policy voor alle locaties en gebruikers wereldwijd met Cato SASE Cloud

Ontdek de oplossing

Toekomstbestendig

SASE architectuur is ontworpen om razendsnel uit te kunnen breiden met nieuwe functionaliteiten. Dit unieke voordeel van SASE maakt het netwerk toekomstbestendig, zodat SASE Cloud en alle nieuwe mogelijkheden altijd wereldwijd beschikbaar zijn. Op gelijke wijze kan de SASE Cloud centraal worden geüpdate tegen nieuwe bedreigingen en cyberaanvallen. Deze updates zijn direct actief en van invloed op alle organisaties, locaties, applicaties en gebruikers wereldwijd, zonder tussenkomst van IT.

SASE creëert een allesomvattend platform dat voorziet in netwerk en security functionaliteiten, benodigd in de digitale transitie. Dit resulteert in lagere kosten, minder complexiteit en minder risico’s bij het ondersteunen van de organisatie in zijn dynamische digitale werkomgeving.

Blije klant: BDO België
De belangrijkste voordelen op een rij

Eenvoudig migreren van MPLS naar SD-WAN

Stap af van een verouderde MPLS netwerkomgeving naar een Cloud omgeving met netwerk en security functionaliteiten, in combinatie met SD-WAN en een dedicated backbone. Zo krijgt jouw organisatie wereldwijd één netwerkoplossing met altijd de kortste, snelste en veiligste verbinding voor optimaal gebruik van SaaS applicaties. 

Eén security policy voor jouw hele organisatie

Slechts 12% van de organisaties in Nederland is goed voorbereid op cybercriminaliteit! Hoort jouw organisatie bij de overige 88%? Zet de volgende stap in de digitale veiligheid van jouw organisatie en breng de belangrijkste netwerk en security functionaliteiten samen in één Cloud oplossing. 

Eén snel en stabiel bedrijfsnetwerk

Jouw organisatie wilt overal de beste verbinding met collega’s, andere locaties en SaaS applicaties. Met onze netwerk en security oplossing in de Cloud krijgt jouw organisatie altijd de kortste, snelste en veiligste verbinding!

Veilig en snel toegang tot het bedrijfsnetwerk voor remote workers

Geef remote workers dezelfde ervaring met het bedrijfsnetwerk en SaaS applicaties als gebruikers op kantoor. Onze SASE Cloud oplossing staat los van het publieke netwerk en werkt niet met traditionele VPN verbindingen via het hoofdkantoor of datacenters. Via PoP’s die wereldwijd strategisch gepositioneerd zijn krijgen al jouw gebruikers een verbinding die altijd snel, veilig en betrouwbaar is

Snelle en veilige verbinding met gebruikers en Office 365

Jouw organisatie wilt wereldwijd met hetzelfde gemak gebruik kunnen maken van SaaS applicaties zoals Office 365. Onze SASE Cloud oplossing met netwerk en security functionaliteiten zorgt ervoor dat jouw werknemers altijd een snelle, stabiele en veilige verbinding met SaaS applicaties hebben, zonder tussenkomst van fysieke locaties zoals firewalls op het hoofdkantoor of datacenter.

Bouw een slimme fundering met één wereldwijd platform, richt hubs of redundantie per regio in en combineer verschillende oplossingen zoals Cloud telefonie en VoIP telefonie (SIP trunks) met Cloud en lokale telefooncentrales.
Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Horizon Telecom is een flexibele organisatie die oplossingsgericht werkt en gespecialiseerd is in enterprise omgevingen.”

Hexagon (Intergraph)
Jim van Dijken, IS specialist

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met Cloud applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internettoegang zonder complexe ‘backhauling’ naar centrale punten en beveilig gebruikers tegen de nieuwste bedreigingen.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt