Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internet-break-outs – zonder noodzaak tot backhauling en zonder de security stack op iedere locatie te kopiëren met de Zscaler Global Cloud Firewall. Zorg voor veilige break-outs  en internetverkeer voor alle poorten en protocollen.

Voordelen

Aanvalsgebied beperken

Verminder de kwetsbaarheid met uitsluitend uitgaande verbindingen zonder beperkingen.

Volledige in-line beveiliging

Real-time in-line controle van al het verkeer (incl. SSL-versleuteld verkeer) en vrijwel real-time blokkering van wereldwijde bedreigingen.

Z

Maximale beveiliging voor iedere locatie

Kleine vestigingen worden volledig opgenomen in het security beleid zonder backhauling van verkeer. Het security beleid volgt de gebruikers zelfs binnen en buiten het netwerk.

f

Flexibiliteit

Voorkom investeringen in extra apparaten, door op gebruikers gebaseerde abonnementen aan te passen aan de organisatie.

Vereenvoudigd beheer

Meer dan 175.000 beveiligingsupdates worden automatisch geactiveerd zonder dat er patches of updates moeten worden uitgevoerd.

Beste gebruikerservaring

Een directe verbinding met het internet, Cloud of SaaS-applicaties zonder onnodige backhauling van verkeer naar decentrale hubs, zoals datacenter.

Dé Cloud oplossing om internet-break-outs te beveiligen

Zscaler Global Cloud Firewall zorgt voor veilige break-outs van internetverkeer voor alle poorten en protocollen. Ingestelde ‘policies’ zijn niet meer gebonden aan een fysieke locatie. In plaats daarvan volgen deze policies gebruikers om steeds identieke bescherming te bieden, ongeacht welk apparaat ze gebruiken of waar ze verbinding maken.

Zodra het internetverkeer naar de Zscaler Cloud Firewall wordt geleidt, start direct de controle van al het verkeer (alle poorten en protocollen) en schaalt de controle flexibel mee om SSL-inspectie mogelijk te maken voor zowel het Cloud applicatieverkeer met veelgebruikte verbindingen. Van iedere sessie wordt een logboek bijgehouden, zodat alle gebruikers en locaties zichtbaar zijn en alle benodigde informatie toegankelijk en inzichtelijk is wanneer deze gegevens nodig zijn.

Zscaler Global Cloud Firewall zorgt voor veilige break-outs van internetverkeer voor alle poorten en protocollen. Ingestelde ‘policies’ zijn niet meer gebonden aan een fysieke locatie. In plaats daarvan volgen deze policies gebruikers om steeds identieke bescherming te bieden, ongeacht welk apparaat ze gebruiken of waar ze verbinding maken.

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Horizon Telecom biedt echt onafhankelijk advies; wij beschouwen ze als onderdeel van ons eigen IT-team. Zaken worden snel en efficiënt afgehandeld en hun professionals weten waar ze het over hebben. ”
Hexagon (Intergraph)
Jim van Dijken, IS specialist

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met Cloud applicaties.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt