add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Zscaler Global Remote Workers

Geef medewerkers overal veilig en snel toegang tot (Cloud) applicaties alsof ze op kantoor zitten met de beste ‘work-from-anywhere’ ervaring.

Voordelen

Volledige in-line beveiliging

Real-time in-line controle van al het verkeer (incl. SSL-versleuteld verkeer) en vrijwel real-time blokkering van wereldwijde bedreigingen.

Beste gebruikerservaring

Een directe verbinding met het internet, Cloud of SaaS-applicaties zonder onnodige backhauling van verkeer naar decentrale hubs, zoals datacenters.

Z

Maximale beveiliging voor iedere locatie

Kleine vestigingen worden volledig opgenomen in het security beleid zonder backhauling van verkeer. Het securitybeleid volgt de gebruikers zelfs binnen en buiten het netwerk.

f

Flexibiliteit

Voorkom investeringen in extra apparaten, door op gebruikers gebaseerde abonnementen aan te passen aan de organisatie.

Vereenvoudigd beheer

Meer dan 175.000 security updates worden automatisch geactiveerd zonder dat er patches of updates moeten worden uitgevoerd.

Aanvalsgebied beperken

Verminder de kwetsbaarheid met uitsluitend uitgaande verbindingen zonder beperkingen.

Veilig toegang tot interne (eigen datacenter, AWS, Azure) en externe apps (SaaS, internet)

Voor dé productieve work-from-anywhere-ervaring geef je medewerkers hetzelfde niveau van beveiliging en vrije toegang tot applicaties alsof ze op kantoor zitten. Dit vereist een complex design; veel gebruikte ‘dedicated VPN-concentrators’ zorgen er in de praktijk voor dat gebruikers VPN-clients uitschakelen om toegang te krijgen tot internet en SaaS-applicaties. Daarbij worden de firewall beveiliging en veiligheidscontroles verwijderd. Zscaler Global Remote Workers biedt een naadloos geïntegreerde oplossing, die de ervaring voor thuiswerkers hetzelfde maakt als op kantoor – ongeacht op welke plek van de wereld ze werken. Het is niet meer nodig om in of uit te loggen op ‘het VPN’, doordat de Cloud security altijd aanstaat en mee schaalt waar nodig.

Aanvalsgebied beperken
Cybercriminelen voeren gerichte aanvallen uit met nieuwe malware en slimme social engineering-campagnes om gebruikers aan te vallen. Gebruikers die op afstand werken en ‘buiten’ de beveiligingsgrenzen van het bedrijf zijn een eenvoudiger doelwit. Met de Zscaler Global Cloud Firewall is de volledige internet security stack* altijd dichtbij de gebruiker voor een snelle en veilige ervaring door de wereldwijde gedistribueerde Zscaler Cloud. Het maakt niet uit waar de gebruiker verbinding maakt: de gebruiker wordt automatisch gevolgd en beschermd door het Zscaler’s security beleid.  

*geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, SSL-inspectie, bescherming tegen gegevensverlies, sandboxing, browserisolatie op afstand en CASB.

Geef cybercriminelen geen kans en verplaats jouw security naar één wereldwijd gedistribueerde Cloud. Geef gebruikers meer snelheid en veiligheid met een internet security stack, die altijd dichtbij is.

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Horizon Telecom biedt echt onafhankelijk advies; wij beschouwen ze als onderdeel van ons eigen IT-team. Zaken worden snel en efficiënt afgehandeld en hun professionals weten waar ze het over hebben. ”
Hexagon (Intergraph)
Jim van Dijken, IS specialist

Security oplossingen

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internettoegang zonder complexe ‘backhauling’ naar centrale punten en beveilig gebruikers tegen de nieuwste bedreigingen.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt