add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

CCW Europe 2023 – 27 februari t/m 2 maart 2023

Algemeen nieuws | Ring Central
februari 7, 2023

De CCW Europe 2023 in Berlijn is het grootste contact center evenement in Europa. Het evenement bestaat uit twee onderdelen: een conferentie en een beurs. Horizon Telecom is samen met RingCentral, dé partner voor Unified Communications & Contact Center oplossingen, te gast bij CCT, een Duitse Contact Center en Omnichannel leverancier. Wij verwelkomen je graag van 28 februari t/m 2 maart 2023 in hal 3, stand J7!

 

Joining forces
Deze bundel van krachten zorgt voor een compleet portfolio voor Cloud Contact Center & Unified Communications oplossingen. Hiermee krijg je een beter inzicht in de mogelijkheden om o.a. de klantenservice gemakkelijk te automatiseren en alle communicatiekanalen snel en betrouwbaar in te zetten.

Conferentie   : 27 februari t/m 2 maart 2023
Beurs              : 28 februari t/m 2 maart 2023

Klik hier voor meer informatie over CCW Europe 2023.

Meer informatie/entreetickets

Heb je vragen over de CCT beursstand, de entreetickets of wil je alvast een afspraak inplannen? Onze Senior Voice Consultant, Floyd Bloemberg, staat voor je klaar!

Horizon Telecom
Floyd Bloemberg
Senior Voice Consultant
E: f.bloemberg@horizontelecom.nl
T: +31 6 22816667

Waarom Horizon Telecom?

Horizon Telecom is naast cloudgebaseerde telefonie-, connectivity- en security oplossingen ook specialist in contact center applicaties. Wij leveren UCaaS Voice oplossingen, VoIP en migraties van conventionele telefonie centrales naar cloud telefonie oplossingen. Daar bovenop bieden wij ook de mogelijkheid om contact center applicaties via dezelfde cloud technologie te integreren. Volledig in eigen beheer met één aanspreekpunt, zodat onze klanten worden ontzorgd en tijd overhouden voor zaken die écht belangrijk zijn.

Bekijk hier al onze Voice-oplossingen.