• English

Communicatie

oplossingen

Migreer op eigen tempo naar een volledige Cloud omgeving – of gebruik een hybride omgeving. Koppel Microsoft Teams, Salesforce, Google en andere applicaties aan de huidige, nieuwe of RingCentral Cloud telefonieomgeving.

Betrouwbare, wereldwijde communicatieoplossingen voor vandaag en morgen

Als internationale organisatie is het belangrijk om altijd en overal te kunnen communiceren op elke gewenste manier. Wereldwijd worden traditionele oplossingen op koper, zoals ISDN en PSTN, uitgefaseerd. Met onze state-of-the-art communicatieoplossingen helpen wij onze klanten om tijdens en na deze transitie de bereikbaarheid te garanderen. Wij houden hierbij rekening met de lokale wetgeving en wensen tijdens het ontwerp van een toekomstvaste communicatie oplossing. De flexibele oplossingen die we inrichten stellen medewerkers centraal en zijn gepersonaliseerd voor de verschillende behoeftes per regio, land, vestiging of afdelingen.

Workshop: Migreer je telefonieomgeving op eigen tempo naar de Cloud

Bouw een slimme fundering met één wereldwijd platform, richt regionale hubs of redundantie per regio in en combineer verschillende oplossingen, zoals RingCentral Cloud telefonie en VoIP telefonie (SIP trunks) met Cloud en lokale telefooncentrales. Krijg in 30 minuten inzicht in hoe je op eigen tempo migreert naar een volledige Cloud omgeving. Koppel Microsoft Teams, Salesforce, Google en andere applicaties aan de huidige of nieuwe Cloud telefonieomgeving.  

NB: Na registratie neemt een expert contact met je op om de workshop in te plannen op een moment waarop het jou het beste uitkomt.

Registeren

Communicatieoplossingen

9

Global VoIP

Global VoIP (SIP trunk) staat voor één telefonie infrastructuur, mogelijk gemaakt door betrouwbare wereldwijde telefonieaanbieders op één Global VoIP (SIP) platform te combineren.
9

Microsoft Teams

Wij helpen je graag met de telefonie integratie, zodat je eenvoudig kunt bellen met Teams en kunnen deze integreren met onze Cloud Telefonie oplossing voor de toevoeging van specifieke telefooncentrale functies.

9

RingCentral Cloud Telefonie

Neem afscheid van telefooncentrales op locaties en gebruik één toekomstvaste oplossing door te koppelen met de favoriete Cloud applicaties en geniet van wereldwijde bereikbaarheid.

Bouw een slimme fundering met één wereldwijd platform, richt hubs of redundantie per regio in en combineer verschillende oplossingen zoals Cloud telefonie en VoIP telefonie (SIP trunks) met Cloud en lokale telefooncentrales.

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Veel organisaties zeggen: ’twee apparaten betekenen twee licenties’, maar niet bij Horizon. Dankzij een maatwerk oplossing hebben wij twee telefoons op één nummer met één licentie.”

Vertom
Patrick Taffijn, IT Manager

150+ Enterprise klanten

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt