add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Waarom RingCentral

Cloud telefonie?

Neem afscheid van telefooncentrales op locaties. Gebruik één toekomstvaste oplossing door deze te koppelen met de meest bekende Cloud applicaties. Laat medewerkers kiezen tussen een fysieke telefoon, een kantoor telefonieomgeving op de mobiele telefoon, of een softwarematige telefonieoplossing op de pc.

Herken jij onderstaande uitdagingen? 

Wij zorgen dat RingCentral beschikbaar is voor iedereen, en toepasbaar is in elke bedrijfsstructuur. Samen met ons Global VoIP platform realiseren wij een veilig, betrouwbaar, schaalbaar en intuïtief platform voor spraak, videovergaderingen en samenwerking. Voor elke uitdaging bedenken wij een oplossing.

RingCentral is te integreren met meer dan 200 applicaties, waaronder Google, Microsoft en Salesforce. Eenvoudig te gebruiken met de favoriete apparaten van jouw medewerkers – waar ook ter wereld. Het totale ecosysteem met integraties bestaat uit meer dan 3.000 applicaties. Met onze Professional Services helpen wij onze klanten met het ontwerp, de creatie en het beheer van de Global Cloud Telefonie oplossing wereldwijd.

Ik wil mijn infrastructuur voor telefonie centraliseren

Ontdek de oplossing

Ik wil één applicatie voor chat, video en telefonie

Ontdek de oplossing

Onze medewerkers moeten wereldwijd bereikbaar zijn

Ontdek de oplossing

De belangrijkste voordelen op een rij

Eén gebruiksvriendelijke wereldwijde oplossing

Een omgeving voor spraak, video, berichten en het delen van bestanden en zo ingericht dat samenwerken binnen en buiten de organisatie mogelijk is op alle apparaten (vaste telefoons, mobiele telefoons, vergaderruimtes, computers, browsers en Cloud applicaties). Met RingCentral Cloud telefonie heb je één oplossing voor alle werknemers en locaties wereldwijd – thuis, op kantoor, bij de klant of onderweg.

Open API: Integreer met bestaande (Cloud) applicaties en systemen

Eén omgeving die werkt met al jouw favoriete applicaties in de Cloud, zoals Microsoft Teams, Salesforce, Zendesk en vele andere applicaties. Integreer jouw favoriete servicedesk, contactcenter of andere systemen. Migreer op eigen tempo per regio, land, afdeling, locatie of zelfs per gebruiker.

Wereldwijde standaardisatie met voorspelbare kosten

Elk land heeft zijn eigen providers, regels en wetten. Wij koppelen wereldwijd providers en andere partijen via RingCentral aan elkaar. Zo bieden wij jullie een wereldwijde samenwerking met de beste partijen in één oplossing. Geen ondoorzichtige lokale kosten meer, maar voorspelbare kosten door slimme least-cost-routing, all-in tariefplannen op maat en belpakketten.

Z

Beschikbaarheid: 99,999% met lokale nummers

Het platform heeft een ongekend hoge beschikbaarheid. Voor Global Cloud Telefonie gebruiken we meerdere carriers/providers en routes in één onafhankelijke oplossing om een beschikbaarheid tot 99,999% te garanderen. Verbeter de bereikbaarheid door wereldwijde lokale telefoonnummers, zoals geografische, gratis of betaalde servicenummers, aan de oplossing toe te voegen.

g

Flexibel en eenvoudig beheer

Eenvoudig nieuwe werknemers en locaties toevoegen/samenvoegen zonder investeringen en krimpen wanneer nodig. Door gebruik te maken van één wereldwijde oplossing en proactief beheer, ben je verzekerd van de laatste veiligheidsupdates en is beheer op locatie verleden tijd.

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

CEO Horizon Telecom
Melvin Jellesma

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Veel organisaties zeggen: ’twee apparaten betekenen twee licenties’, maar niet bij Horizon. Dankzij een maatwerk oplossing hebben wij twee telefoons op één nummer met één licentie.”

Vertom
Patrick Taffijn, IT Manager

Communicatieoplossingen

9

Global VoIP

Global VoIP (SIP trunk) staat voor één telefonie infrastructuur, mogelijk gemaakt door betrouwbare wereldwijde telefonieaanbieders op één Global VoIP (SIP) platform te combineren.
9

Microsoft Teams

Wij helpen je graag met de telefonie integratie, zodat je eenvoudig kunt bellen met Teams en kunnen deze integreren met onze Cloud Telefonie oplossing voor de toevoeging van specifieke telefooncentrale functies.

9

RingCentral Cloud Telefonie

Neem afscheid van telefooncentrales op locaties en gebruik één toekomstvaste oplossing door te koppelen met de favoriete Cloud applicaties en geniet van wereldwijde bereikbaarheid.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt