• English

Global VoIP

Met Global VoIP (SIP trunk) creëer je één telefonie infrastructuur wereldwijd. Dit is mogelijk door de beschikbaarheid van betrouwbare wereldwijde telefonieaanbieders te combineren op één Global VoIP (SIP) platform. Met ons Global Connectivity portfolio creëren wij wereldwijd één VoIP (SIP trunk) infrastructuur dat zorgt voor een solide betrouwbare fundering, die samenwerkt met al jouw favoriete applicaties in de Cloud (zoals Microsoft Teams, Google of Salesforce).

Voordelen

Eén telefonieomgeving voor de hele organisatie

Alle telefonie binnen en buiten de organisatie kan voor alle medewerkers in één telefonie oplossingen worden samengevoegd.

VoIP integreren met andere Cloud applicaties

Eén omgeving die samenwerkt met al jouw favoriete applicaties in de Cloud, zoals Microsoft Teams, Salesforce, etc.

Wereldwijde standaardisering

Elk land heeft zijn eigen regels en wetten. Met onze carrier-neutrale aanpak combineren wij in onze Global VoIP (SIP trunk) oplossing meerdere tier 1-carriers voor 1 betrouwbare wereldwijde oplossing die flexibel inzetbaar is.

Z

Integreer met bestaande systemen

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe Global VoIP (SIP trunk) omgeving naadloos wordt geïntegreerd met bijvoorbeeld de huidige servicedesk, contactcenter, lokale telefooncentrale of huidige andere systemen. Zo migreer je op eigen tempo per afdeling of locatie naar de nieuwe oplossing.

Wereldwijde telefoonnummers

Verbeter de bereikbaarheid door wereldwijd lokale telefoonnummers, zoals geografische, gratis of betaalde dienst telefoonnummers toe te voegen aan de Global VoIP oplossing.

z

Wereldwijd 112/911 alarmdiensten

Onze diensten kunnen voorzien in wereldwijde 112 bereikbaarheid voor de meeste landen.

Flexibel, toekomstbestendig en kostenefficiënt

Werknemers kunnen waar ook ter wereld bellen en gebeld worden. Thuis, op kantoor of onderweg. Regel de communicatie wereldwijd met voorspelbare kosten met least-cost-routing in combinatie met tariefplannen en pakketten op maat.

De beste beschikbaarheid

Door onafhankelijk verschillende carriers en routes te combineren is het mogelijk een redundant ontwerp te creëren met een beschikbaarheid tot 99,999%.

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

Managing Director Horizon
Melvin Jellesma

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Horizon heeft ons geholpen met een Global VoIP omgeving. Van ISDN naar Global VoIP en vervolgens naar een telefoon exchange in de Cloud. Dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid binnen de Global VoIP-omgeving is Vertom Shipping in staat nog beter te faciliteren en kunnen wij sneller reageren op veranderingen zoals uitbreidingen, overnames en krimp.

IT Manager Vertom Shipping
Patrick Taffijn

Meer communicatieoplossingen

9

Microsoft Teams

Wij helpen je graag met de telefonie integratie, zodat je eenvoudig kunt bellen met Teams en kunnen deze integreren met onze Cloud Telefonie oplossing voor de toevoeging van specifieke telefooncentrale functies.
9

RingCentral Cloud telefonie

Neem afscheid van telefooncentrales op locaties en gebruik één toekomstvaste oplossing door te koppelen met de favoriete Cloud applicaties en geniet van wereldwijde bereikbaarheid.

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt