Microsoft Teams

Wij helpen met het toevoegen van je huidige nummers en telefoonlijnen, zodat je eenvoudig met Microsoft Teams kunt bellen. Wij kunnen Microsoft Teams ook integreren met onze wereldwijde Cloud Telefonie oplossing om specifieke telefooncentrale functies toe te voegen. Integreer en combineer met een wereldwijde VoIP infrastructuur en vul aan met specifiek maatwerk voor servicedesks, callcenters, recepties of andere Cloud applicatie integraties.

Voordelen

Z

Huidige VoIP omgeving koppelen met Microsoft Teams

Met Direct Routing verbinden en integreren wij ons Global VoIP (SIP) platform rechtstreeks aan jouw Microsoft Teams omgeving. Het is ook mogelijk om bestaande infrastructuur in het ontwerp mee te nemen. Hierna zijn de lokale telefoonnummers in Microsoft Teams overal te wereld te gebruiken via de mobiele app, de vaste telefoon en/of de Microsoft Teams applicatie.

f

Flexibeler dan Microsoft

Microsoft wil haar oplossing in een beperkt aantal landen leveren. Wij gaan verder en leveren de oplossing in meer landen door de combinatie met onze Global VoIP (SIP) oplossingen. Daarnaast bieden wij maatwerk om te integreren met huidige oplossingen, zoals telefooncentrales, wereldwijde Cloud telefonie of andere Cloud applicaties.

Behoud de telefoniecentrale mogelijkheden

Onze oplossing kan met of zonder de PBX-functies van Microsoft Teams worden gebruikt. De telefooncentrale van Microsoft Teams is voor veel klanten beperkt in mogelijkheden of zorgt voor te veel veranderingen in de manier van werken bij de implementatie. Wij kunnen dit oplossen door Microsoft Teams te combineren met onze Global VoIP-infrastructuur en de telefoon PBX-functies van onze Global Cloud telefonieoplossing.

Lagere kosten met tariefplannen op maat

Wij bieden een all-in tarief en tarieven op maat door klant specifieke tarief- en tariefplannen op te stellen. Daarnaast kunnen we een totaaloplossing bieden met de infrastructuur op basis van ons Global Connectivity portfolio, SD-WAN en integratie van Microsoft Teams met andere oplossingen en systemen.

De beste gebruikerservaring met SD-WAN

De VMware SD-WAN oplossing die wij leveren heeft als eerste netwerkproduct een award gewonnen voor Unified Communications. Dit komt omdat de unieke Voice Quality Management (VQM) oplossingen het mogelijk maakt om video en spraaksessies in de meest veeleisende regio’s al met 1 verbinding te verbeteren.

Receptie bedienpost oplossing

Wij leveren een oplossing voor de receptie bedienpost waarmee het mogelijk is om ook voor deze gebruikers een oplossing te creëren die samenwerkt met Microsoft Teams.

“Horizon Telecom biedt echt onafhankelijk advies en wij beschouwen ze als onderdeel van ons eigen IT-team. Zaken worden onmiddellijk en efficiënt afgehandeld en de professionals weten waar ze het over hebben.
Hexagon (Intergraph)
Jim van Dijken, IS specialist

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

Meer communicatieoplossingen

9

Global VoIP

Global VoIP (SIP trunk) staat voor één telefonie infrastructuur, mogelijk gemaakt door betrouwbare wereldwijde telefonieaanbieders op één Global VoIP (SIP) platform te combineren.
9

RingCentral Cloud telefonie

Neem afscheid van telefooncentrales op locaties en gebruik één toekomstvaste oplossing door te koppelen met de favoriete Cloud applicaties en geniet van wereldwijde bereikbaarheid.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt