add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Een Vliegende Start bij Horizon Telecom dankzij het 100 Dagen Inwerkplan

Algemeen nieuws
mei 17, 2024
Een Vliegende Start bij Horizon Telecom dankzij het 100 Dagen Inwerkplan

Welkom, Ton! Je bent sinds 1 april onderdeel van ons team bij Horizon Telecom.
Hoe heb je de eerste periode ervaren?
Bedankt! Sinds 1 april ben ik begonnen en de tijd is voorbijgevlogen, en dat is grotendeels te danken aan het uitstekend gestructureerde 100 dagen inwerkplan van Horizon Telecom. Na vele jaren en verschillende bedrijven te hebben meegemaakt, kan ik zeggen dat een goede start cruciaal is. Veel organisaties besteden hier helaas niet genoeg aandacht aan, maar bij Horizon Telecom was dit heel anders.

Kun je wat specifieke voordelen noemen van werken met het 100 dagen plan?
Zeker, één van de grootste voordelen is de snelheid waarmee ik operationeel was. Door de gestructureerde aanpak, die al begint in de eerste weken, had ik snel een helder beeld van mijn collega’s en de bedrijfscultuur. Dit heeft de inwerkperiode aanzienlijk verkort en mij in staat gesteld om me sneller te richten op mijn kerntaken, zoals het ontwikkelen van nieuwe klantrelaties.

Heeft het inwerkplan je geholpen om sneller connecties te maken binnen de organisatie?
Absoluut, de goed geplande introductiegesprekken hebben enorm geholpen. Ik kreeg snel een duidelijk beeld van de organisatiestructuur en de mensen waarmee ik zou gaan samenwerken. Kennis maken met collega’s op een persoonlijke manier zorgt voor een solide basis, waardoor samenwerkingen soepeler verlopen. Het is altijd prettig als je de mensen waarmee je werkt ook echt kent en begrijpt.

Wat zou je zeggen dat het meest waardevolle aspect was van het 100 dagen plan?
Dat zou de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en integratie binnen het team zijn. Horizon Telecom heeft een duidelijk commitment aan het welzijn en de groei van haar werknemers. Dit plan zorgde ervoor dat ik me gewaardeerd en welkom voelde, wat een enorm verschil maakt in hoe snel je je kunt aanpassen en effectief kunt zijn in je nieuwe rol.

Heb je nog adviezen voor nieuwe medewerkers die gaan starten met het 100 dagen plan?
Wees actief betrokken bij elk onderdeel van het plan en aarzel niet om vragen te stellen. Elk gesprek en elke interactie is een kans om meer te leren over het bedrijf en je collega’s. Het plan is ontworpen om je een geweldige start te geven, dus haal er het maximale uit!

Bedankt voor je tijd en inzichten, Ton. We kijken uit naar je toekomstige successen bij Horizon Telecom!
Graag gedaan, en dank jullie wel voor deze geweldige start.