Equinix partner

Samen met Equinix hebben wij een multi-redundante, actieve interconnectie-infrastructuur opgezet, waarmee wij snel onze klanten kunnen integreren. Hiermee maken onze klanten via onze Global Connectivity diensten rechtstreeks, veilig en dynamisch verbinding met alle relevante Cloud applicaties en systemen.

Over Equinix

Equinix verbindt ’s werelds meest toonaangevende bedrijven met hun klanten, werknemers en partners in de meest verbonden datacenters wereldwijd. Met meer dan 200 datacenters op 5 continenten en > 99,9999% wereldwijde uptime biedt Equinix toegang tot meer dan 50 markten en is elke bestemming op aanvraag te bereiken. Equinix biedt hét wereldwijde platform voor digitaal zaken doen en is wereldwijd marktleider op het gebied van datacenters en interconnectie.

Strategische samenwerking

Als onafhankelijke integrator van connectiviteit, communicatie en beveiligingsoplossingen heeft Horizon Telecom een strategisch partnerschap met het Platform Equinix gesloten. Dit is ’s werelds grootste ecosysteem van interconnectie en stelt onze klanten in staat om verbinding te maken met bijna 3.000 Cloud- en IT-services. Deze diensten vertegenwoordigen 50% van de Fortune 500 bedrijven en 36% van de Forbes Global 2000 bedrijven.

Samen met Equinix hebben wij een multi-redundante, actieve interconnectie-infrastructuur opgezet, waarmee wij snel onze klanten kunnen integreren. Hiermee maken onze klanten via onze Global Connectivity diensten rechtstreeks, veilig en dynamisch verbinding met alle relevante Cloud applicaties en systemen.

Equinix

Opgericht in

Werknemers

Datacenters

Landen

Klanten

Onze diensten

Global Secure Cloud

Global Secure Cloud verbindt gedistribueerde infrastructuur en digitale ecosystemen op het platform rechtstreeks, veilig en dynamisch via wereldwijde, software gedefinieerde interconnectie. Global Secure Cloud is beschikbaar op meer dan 30 wereldwijde locaties en is ontworpen voor schaalbaarheid en flexibiliteit. Via één enkele poort kun je iedereen op aanvraag ontdekken en bereiken, lokaal of via metro’s, om jouw digitale toekomst vooruit te helpen.

Datacenter rack space

Op basis van de capaciteit, prestaties en wensen van de organisatie kunnen wij wereldwijd helpen met datacenter ruimtes, zoals een of meerdere racks, private cages of maatwerk mogelijkheden voor jouw eigen servers – waar dan ook ter wereld. Met onze Professional Services ondersteunen wij tot in het datacenter en verbinden wij ons Global Connectivity portfolio met jouw datacenter locaties.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt