Horizon Telecom levert een betrouwbare connectiviteitsfundering voor het onderwijs

Infrastructuur | Professional Service
april 1, 2021
Horizon Telecom levert een betrouwbare fundering voor het onderwijs

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vandaag de dag is het onderwijs gericht op maatwerk en persoonlijke begeleiding. Dit vraagt om een uniform onderwijspakket, dat tegelijkertijd aansluit op iedere scholier en student. Hetzelfde geldt voor de connectiviteit en toegankelijkheid van onderwijsinstellingen. Elke onderwijsinstelling is uniek en de beschikbaarheid van infrastructuur kan per locatie verschillen. Daarom is het belangrijk om de connectiviteit en toegankelijkheid af te stemmen op de wensen en prestaties van zowel de onderwijsinstelling als de onderwijs locatie.

Horizon Telecom levert middels haar carrier neutraal netwerk een betrouwbare fundering voor onderwijsinstellingen, waarmee de connectiviteit en toegankelijkheid van scholieren en medewerkers thuis en op locatie is verzekerd. Dit doen wij met een toekomstvaste infrastructuur, die meegroeit met jouw onderwijsinstellingen én de Cloud. Afgestemd op de gewenste beschikbaarheid, capaciteit, flexibiliteit, prestaties en Cloudintegraties.

Eén betrouwbare, flexibele en kostenefficiënte oplossing voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs

Onze organisatie ontwerpt, bouwt en beheert voor onderwijsinstellingen onafhankelijke infrastructuuroplossingen door meer dan 1.300 carriers en verschillende technieken samen te brengen. Door huidige infrastructuur, nieuwe infrastructuur en Cloud te combineren leveren wij één betrouwbare, flexibele en kostenefficiënte oplossing aan het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs.

Voorzie ook jouw onderwijsinstelling met de technologie van morgen en ga voor een flexibel, beschikbaar en betrouwbaar infrastructuur met één factuur, één contract, één contact en één SLA.

Horizon Telecom biedt

Professional Services

Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services. Onze automatisering en tools stellen ons in staat om onze klanten één loket te bieden voor alle diensten met één factuur, één contract, één SLA en één Contact.

Project & Service management

Onze projectmanagers zijn betrokken vanaf het ontwerp tot bouw inclusief de overdracht naar de beheersorganisatie.

Global Certified On-site Engineers

Zet onze engineers o.a. in voor snelle migraties en ondersteuning op (afgelegen) sites zonder lokaal technisch personeel.

Global Logistics Services

Verzending van hardwarecomponenten naar de gewenste locaties, support met inklaring, invoerrechten, installatie, etc.

Design & Engineering

Onze engineering professionals realiseren een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing en locatie.

Customer Mission Control Portal

Met onze Customer Mission Control Portal behoud je volledige inzicht én controle over al jouw oplossingen, status en facturering.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center – 24×7 NOC beheert proactief alle oplossingen wereldwijd (NEN-ISO/IEC 27001:2013).
Kunnen wij je helpen?
Onze experts staan klaar met advies over de beste mogelijkheden voor jouw organisatie.
Plan een virtuele afspraak met een expert
Liever direct een expert aan de lijn?