add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Horizon Telecom start samenwerking met Cato Networks

Algemeen nieuws | Cato Networks
december 8, 2021
Partnership Horizon Telecom and Cato Networks
Melvin Jellesma, Managing Director Horizon Telecom (links) en Alon Alter, Chief Revenue Officer Cato Networks (rechts).

Horizon Telecom werkt uitsluitend met ’s werelds beste technologiepartners om onze klanten wereldwijd te voorzien van de beste communicatie, infrastructuur en security oplossingen. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met Cato Networks, ’s werelds eerste SASE-platform dat SD-WAN en netwerkbeveiligingen samenbrengt in een wereldwijde, Cloud-native service.

Horizon Telecom is met deze nieuwe samenwerking een van de eerste Europese MSP partners, gecertificeerd voor Cato SASE Cloud architectuur

“Horizon Telecom heeft bewezen ervaring met het leveren van SD-WAN- en SASE-oplossingen. Hun unieke, slimme en flexibele manier om klanten persoonlijk te helpen en te ondersteunen, toont de toegevoegde waarde die wij voor onze klanten willen. Wij kijken ernaar uit om met hen samen te werken”, aldus Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks.

“Vandaag de dag werken gebruikers vanaf elke locatie en verhuizen applicaties naar de Cloud. Daarom is het belangrijk voor organisaties om de digitale transformatie over te nemen”, zegt Melvin Jellesma, Managing Director bij Horizon Telecom. “Sommige organisaties geven de voorkeur aan een best-of-breed-strategie. Anderen geven de voorkeur aan een alles-in-één oplossing. Cato’s volledige alles-in-één SASE-oplossing – die veilige toegang biedt voor elke gebruiker tot elke applicatie, vanaf elk apparaat en elke locatie, inclusief thuiswerkers en werknemers op afstand – stelt ons in staat om beide soorten organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie.”

Lees meer over onze samenwerking in het officiële persbericht.