• English

Global Secure Cloud

Verbind eenvoudig wereldwijd met bijna 500 Cloud applicaties en digitale ecosystemen met één aansluiting. Minimaliseer risico’s door het maken van veilige, directe privé verbindingen buiten het publieke internet en verbeter de prestaties. Controleer en bepaal flexibel hoe en waar verbindingen plaatsvinden met flexibele bandbreedteopties, zonder aan decentrale infrastructuur vast te zitten of hierin te investeren om veilig met de Cloud te verbinden.

Voordelen

g

Schaalbaar & flexibel

Bepaal zelf hoe en waar verbindingen ontstaan met flexibele breedband opties. Implementeer, verbind en integreer eenvoudig met IT & Cloud applicaties en systemen.

~

Betrouwbare prestaties

Maak rechtstreeks verbinding met je ecosystemen voor verbeterde applicatie prestaties en een betrouwbare en consistente eindgebruikerservaring over alle platformen.

Minimaliseer beveiligingsbedreigingen

Maak een privéverbinding met jouw digitale ecosystemen, waarbij je het openbare internet omzeilt.

Snel leverbaar

Afhankelijk van de locatie, binnen 1 uur geactiveerd.

Kostenoptimalisatie

Combineer een carrier-neutraal ontwerp om meerdere Clouds te integreren zonder de investeringen in decentrale infrastructuur en beheer in datacentra.

Flexibel & eenvoudig beheer

Bepaal zelf welke locaties wereldwijd worden gekoppeld en wie toegang heeft. Eenvoudig te beheren en te integreren in het huidige netwerk.

Wereldwijde beschikbaarheid

Maak verbinding in meer dan 30 wereldwijde markten met meer dan 500 Clouds wereldwijd.

Download de Global Secure Cloud infosheet

Onze Professional Services

Project & Service management

Onze projectmanagers zijn betrokken vanaf het ontwerp tot bouw inclusief de overdracht naar de beheersorganisatie.

Customer Mission Control Portal

Met onze Customer Mission Control Portal behoud je volledige inzicht én controle over al jouw oplossingen, status en facturering.

Design & Engineering

Onze engineering professionals realiseren een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing en locatie.

Global Logistics Services

Verzending van hardwarecomponenten naar de gewenste locaties, support met inklaring, invoerrechten, installatie, etc.

Global Certified On-site Engineers

Zet onze engineers o.a. in voor snelle migraties en ondersteuning op (afgelegen) sites zonder lokaal technisch personeel.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center – 24×7 NOC beheert proactief alle oplossingen wereldwijd (NEN-ISO/IEC 27001:2013).

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

Managing Director Horizon
Melvin Jellesma

Meer infrastructuuroplossingen

9

Direct Internet Access (DIA)

Zakelijke internetverbindingen afgestemd op het gebied van beschikbaarheid, flexibiliteit, capaciteit en levertijd. Gegarandeerde prestaties met maatwerk reparatietijden.
9

Broadband Internet

Zakelijke internetdiensten met goede prijs-kwaliteit verhoudingen en een wereldwijde beschikbaarheid. Te combineren met Direct Internet Access voor maximale optimalisatie.

9

Datacenter internet (IP transit)

Zakelijke internetdiensten die in wereldwijde (lokale) datacentra worden geleverd. Het biedt de laagste latency. Beschikbaar met flexibele, schaalbare bandbreedte-opties.

9

Mobiel internet, Satelliet & Straalverbindingen

Mobiele internetoplossingen met multi IMSI-simkaarten. Satelliet oplossingen op maat. En straalverbindingen voor moeilijk bereikbare gebieden met dezelfde SLA’s als zakelijk internet.

9

Global Ethernet

Ethernet biedt transparante en eenvoudig te beheren oplossingen tussen locaties, die bij hogere bandbreedtes kosteneffectiever en efficiënter zijn dan bijvoorbeeld MPLS. Lage latencies. Snelle levertijd.

9

SD-WAN (VMware)

Krijg een krachtige en betrouwbare toegang tot o.a. Clouddiensten, locaties en privé datacenters via diverse verbindingstypen, zoals: MPLS, Ethernet, LTE, Wi-Fi, directe en broadband internet, etc.

9

Global WAN MPLS/IPVPN/VPLS

Maak een ontwerp dat kan worden geïntegreerd met oudere netwerken (Laag 2 – EVPN of Laag 3 – IP VPN). Combineer MPLS en IPSec DMVPN’s voor een solide infrastructuur.

9

Wavelength

Implementeer verbindingen met hoge bandbreedtes. Verbindt een backbone ontwerp over afstand of belangrijke hubs op basis van gegarandeerde capaciteit met hoge bandbreedtes.

9

Dark fiber

Bepaal de wijze van belichting, apparatuur en configuratie van transport om zo de ideale configuratie in te richten voor de toepassingen die je gaat gebruiken op de infrastructuur.

Wij zijn Horizon

Horizon levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt