add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

MPLS, IPVPN & VPLS

Creëer een ontwerp op maat om meerdere diensten en applicaties te bieden via een gemeenschappelijke infrastructuur.

VPLS

Krijg volledige controle over de inrichting van het netwerk of maak een ontwerp dat kan worden geïntegreerd met oudere netwerken – volledig geconvergeerd op Laag 2 (EVPN) of Laag 3 (IP VPN). Creëer een ontwerp op maat om meerdere diensten en applicaties aan te bieden via een gemeenschappelijke infrastructuur – eventueel via meerdere carriers. Combineer de technische voordelen van MPLS netwerken met transparante beheermogelijkheden.

IPVPN/MPLS

Combineer MPLS en IPSec DMVPN’s voor een zeer betrouwbare verbindingsinfrastructuur voor de verbindingen tussen de locaties (WAN). Gebruik SD-WAN om MPLS eenvoudig te integreren in de VPLS-architectuur of te combineren met IP-VPN of virtuele netwerkfuncties als VPN concentrators.

Voordelen

Wereldwijde beschikbaarheid & garanties

Onze netwerk oplossingen kunnen in 193 landen worden geleverd en bieden zakelijke garanties voor de meest veeleisende toepassingen op iedere locatie. De private Global WAN oplossingen bieden organisaties betrouwbare connectiviteit op locaties waar internet onvoldoende garanties kan bieden.

Altijd technische ondersteuning op locatie

Onze engineers kunnen wereldwijd onafhankelijke ondersteuning bieden bij het aansluiten, integreren, controleren of het vervangen van hardware en/of verbindingen. Door deze Professional Services kunnen we verder gaan dan providers en direct onafhankelijke ondersteuning bieden op iedere locatie wanneer gewenst.

Z

Carrier neutraal onafhankelijk ontwerp

Wij creëren en combineren verschillende oplossingen tot één oplossing daarbij gaan we verder dan de netwerkbeschikbaarheid en fysieke infrastructuur van 1 carrier. Wij houden hierbij rekening met de wensen voor de toekomst.

Managed Ramp-up to the Cloud

Maak vanuit het netwerk rechtstreeks verbinding met de Cloud applicaties op basis van ons Global Secure Cloud portfolio of integreer met SD-WAN. Maak zo de transitie van een privaat netwerk met backhaul naar een Internet-Centric gebaseerde infrastructuur, wanneer de organisaties en het applicatielandschap er klaar voor is.

f

Flexibel, betrouwbaar & efficiënt

Combineer technieken zoals MPLS in een ontwerp met internet en ethernet voor een flexibel en betrouwbaar netwerk ontwerp voor de toekomst. Verbindt locaties in lastige gebieden met MPLS en offload verkeer over kosten efficiënte internetverbindingen.  

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

CEO Horizon Telecom
Melvin Jellesma

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Veel organisaties zeggen: ’twee apparaten betekenen twee licenties’, maar niet bij Horizon. Dankzij een maatwerk oplossing hebben wij twee telefoons op één nummer met één licentie.”

Vertom
Patrick Taffijn, IT Manager

Infrastructuuroplossingen
9

Direct Internet Access (DIA)

Zakelijke internetverbindingen afgestemd op het gebied van beschikbaarheid, flexibiliteit, capaciteit en levertijd. Gegarandeerde prestaties met maatwerk reparatietijden.
9

Broadband Internet

Zakelijke internetdiensten met goede prijs-kwaliteit verhoudingen en een wereldwijde beschikbaarheid. Te combineren met Direct Internet Access voor maximale optimalisatie.

9

Datacenter internet (IP transit)

Zakelijke internetdiensten die in wereldwijde (lokale) datacentra worden geleverd. Het biedt de laagste latency. Beschikbaar met flexibele, schaalbare bandbreedte-opties.

9

Mobiel internet, Satelliet & Straalverbindingen

Mobiele internetoplossingen met multi IMSI-simkaarten. Satelliet oplossingen op maat. En straalverbindingen voor moeilijk bereikbare gebieden met dezelfde SLA’s als zakelijk internet.

9

Global Ethernet

Ethernet biedt transparante en eenvoudig te beheren oplossingen tussen locaties, die bij hogere bandbreedtes kosteneffectiever en efficiënter zijn dan bijvoorbeeld MPLS. Lage latencies. Snelle levertijd.

9

Global Secure Cloud

Verbindt eenvoudig wereldwijd met zo’n 500 Cloud applicaties en digitale ecosystemen met één aansluiting. Veilige, directe privé verbindingen en verbeterde prestaties, hoe en waar jij wilt met flexibele bandbreedteopties.

9

SD-WAN (VMware)

Krijg een krachtige en betrouwbare toegang tot o.a. Clouddiensten, locaties en privé datacenters via diverse verbindingstypen, zoals: MPLS, Ethernet, Wi-Fi, directe internet, etc.

9

Global WAN MPLS/IPVPN/VPLS

Maak een ontwerp dat kan worden geïntegreerd met oudere netwerken (Laag 2 – EVPN of Laag 3 – IP VPN). Combineer MPLS en IPSec DMVPN’s voor een solide infrastructuur.

9

Wavelength

Implementeer verbindingen met hoge bandbreedtes. Verbindt een backbone ontwerp over afstand of belangrijke hubs op basis van gegarandeerde capaciteit met hoge bandbreedtes.

9

Dark fiber

Bepaal de wijze van belichting, apparatuur en configuratie van transport om zo de ideale configuratie in te richten voor de toepassingen die je gaat gebruiken op de infrastructuur.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt