Maatwerkoplossing voor QPS Netherlands

Algemeen nieuws | Professional Service
februari 10, 2022
QPS Netherlands

WIJ MAKEN MENSEN BLIJ

Dat doen we door oplossingen te leveren waar de medewerkers van onze klanten blij van worden. Wij leveren altijd boven verwachting en creëren maatwerk oplossingen als dat beter bij jouw organisatie past.

De uitdaging
Zo ook bij onze klant QPS Netherlands – specialist in preklinische en klinische geneesmiddelenontwikkeling – QPS kwam bij ons met de wens om de netwerk redundantie en capaciteit te vergroten tussen twee belangrijke locaties.

De oplossing
Deze wens hebben wij omgezet in een oplossing, het aanleggen van een dark fiber tussen de twee belangrijkste locaties van QPS – Universitair Medisch Centrum Groningen en onderzoeksfaciliteit Cascade. De dark fiber (laag 2) is met succes aangelegd door een gestuurde boring van 150 meter onder de drukke Petrus Campersingel door.

De oplossing gaat mooier worden dan het oorspronkelijke idee dat ik had. Niet wetende dat dit soort maatoplossingen ook mogelijk waren.

Peter Kubbenga

IT Manager, QPS Netherlands B.V.

Het resultaat
Het resultaat is dat QPS nu een directe verbinding heeft tussen twee belangrijke locaties, die fungeert als backbone met een capaciteit van 100Gbps.

Professional Services
Zoek je ook een maatwerk oplossing? Plan dan een één op één gesprek met Jochem Breebaart, één van onze experts op het gebied van Professional Services.