add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Nieuwe strategische samenwerking Horizon Telecom en Zscaler

Algemeen nieuws | Beveiliging | Zscaler
september 6, 2021
Partnership-Horizon-Telecom-and-Zscaler
Ede, Nederland – 7 september 2021— Horizon Telecom, de toonaangevende aanbieder van communicatie- en connectiviteitsoplossingen voor internationale ondernemingen en Zscaler™, de wereldwijde leider in Cloud security, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd om de krachtige combinatie van Zero Trust security met een beheerde infrastructuuroplossing te realiseren. Door gebruik te maken van het Zscaler Zero Trust Exchange™ platform als Cloud security biedt Horizon Telecom veilig en efficiënt toegang tot het internet en bedrijfsapplicaties, vanaf elke locatie en via elk type verbinding.

Digitale transformatie heeft de manier waarop ondernemingen werken fundamenteel veranderd. Doordat organisaties overstappen naar Cloud gebaseerde SaaS-modellen vindt deze verandering versnelt plaats met als gevolg dat het internet hard op weg is om het nieuwe bedrijfsnetwerk te worden en de traditionele connectiviteit en security principes achter zich te laten. De noodzaak van directe internet connectiviteit voor toegang tot Cloud applicaties heeft de schaalbaarheid en flexibiliteit verbeterd. Dit vraagt om nieuwe Cloud gebaseerde security oplossingen op basis van Zero Trust. Horizon Telecom levert veilige toegang tot het internet met het Zscaler Zero Trust Exchange Cloud security service portfolio. In een managed security service biedt Horizon Telecom beveiliging van Cloud data en applicaties en snelle toegang op afstand.

Horizon Telecom gaat de samenwerking met Zscaler aan om internationale organisaties veilige toegang tot Cloud netwerken en applicaties te bieden

“De digitale transformatie die ondernemingen vandaag de dag ondergaan eisen een andere security aanpak”, legt Melvin Jellesma uit, Managing Director van Horizon Telecom. “Met applicaties die naar de Cloud verhuizen en gebruikers die vanaf elke locatie willen werken, was het voor ons al mogelijk om deze ondernemingen te voorzien van de beste connectiviteit voor een optimale prestatie. De volgende stap is de security transformatie die past bij zowel de huidige als de toekomstige behoeften in gebruikservaring, beveiliging en flexibiliteit. Door Zscaler toe te voegen aan ons wereldwijde portfolio hebben wij dit gat opgevuld met Zero Trust Network Access.”

“Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Horizon Telecom en zijn ervan overtuigd dat zij over de juiste kennis en expertise beschikken om ondernemingen te ondersteunen tijdens hun belangrijke transformatie van on premise naar de Cloud.”

Sean Sullivan, Director EMEA Channels at Zscaler

“Met behulp van ons Zero Trust Exchange platform biedt Horizon Telecom een oplossing voor de behoeften rondom de hybride werkomgevingen van hun enterprise klanten”, voegt Sean Sullivan toe, Directeur EMEA Channels bij Zscaler. “Ondernemingen zijn in staat hun kwetsbaarheid voor cyber aanvallen te beperken zonder zich bezig te hoeven houden met de administratieve rompslomp van een beheerd security aanbod, waardoor de digitale transformatie snel en veilig.”