add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Onze Brand Promises

Onze klanten weten wat ze aan ons hebben: een partner die ze begrijpt, met ze meedenkt in creatieve oplossingen en doordacht, onafhankelijk advies geeft. Met persoonlijke aandacht, verantwoordelijkheid en betrokkenheid van onze experts. Wij doen het anders dan de rest en houden ons woord met onze brand promises. 

Wereldwijd maken wij mensen blij!

Hoe wij dit doen?

Oplevering zonder zorgen!

Oplevering zonder zorgen!

Anders een ontspannen wellness weekend

Iedere oplevering is bij ons een feest! Maar ook tijdens een feest gaat soms iets mis. Wij kijken dan samen naar de beste oplossing, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over gevolgen voor jouw eindgebruikers. Als je toch zorgen hebt gehad, dan krijg je van ons een welverdiend ontspannen wellness weekend.

Altijd een expert bereikbaar!

Altijd een expert bereikbaar!

En taart als je moet wachten

Persoonlijk, klantvriendelijk en servicegericht geholpen worden door een ervaren oplosser met verstand van zaken. Wij garanderen dat er altijd een expert bereikbaar is om te helpen. Zijn al onze experts in gesprek? Dan krijg je van ons een taart voor het wachten.

Wij lossen het op, ook als het niet bij ons ligt

Wij lossen het op,
ook als het niet bij ons ligt

En trakteren als dat niet lukt

Wij hebben het allemaal meegemaakt: je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en je zit vast tussen verschillende partijen. Daar word je als klant niet blij van. Wij denken mee over een oplossing, ook als het niet bij ons ligt, en bieden graag extra ondersteuning bij de oplossing om jou als klant blij te maken. Kunnen wij niet helpen met de oplossing, dan trakteren wij altijd voor het ongemak.

Altijd een expert bereikbaar!

Benieuwd hoe wij ook jou blij kunnen maken?

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je ├ęcht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt