add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Global Secure Cloud brochure

Beveiliging
juni 21, 2021
Global Secure Cloud

Vereenvoudig IT door verkeer rechtstreeks te verbinden, te integreren en te optimaliseren naar meerdere Clouds en IT-services.

Ervaar betere beveiliging en app-prestaties door jouw privénetwerk uit te breiden. Als carrier-neutrale aanbieder van Cloud connectiviteit kunnen wij helpen om vendor lock-in te vermijden, waarbij flexibiliteit blijft behouden. Wij begrijpen namelijk dat er geen ‘one size fits all’-oplossing is. Wij verbinden je rechtstreeks met de Cloud, naadloos geïntegreerd in het netwerkontwerp van jouw organisatie.

Wij verbinden al jouw Clouds met één enkele end-to-end orchestration met 1 factuur, 1 contract, 1 SLA en 1 contactpersoon wereldwijd – met de levering van één enkele verbinding met meerdere Clouds! We helpen bij het kiezen van de voorkeursroutes en geografische spreiding om verbinding te maken met de Cloud, waardoor de latentie, prestaties of het invullen van lokale wetgevingsbehoeften worden verbeterd. Wij kunnen deze oplossing combineren met een enkele aansluiting uit ons Global Connectivity portfolio of deze integreren in een Global SD-WAN Connectivity design, dat volledig redundant ontworpen en/of beheerd kan worden.

Lees meer over de voordelen, hoe het werkt en het Cloud-delivered SD-WAN-ecosysteem in onze brochure.