add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Case study Hexagon | Global Connectivity & VoIP

Communicatie
juni 2, 2021

De nieuwe infrastructuur is een toekomstbestendige oplossing en biedt een enorme boost voor het centraliseren van (cloud) applicaties

Hexagon (Intergraph) is wereldleider in sensor-, software- en autonome oplossingen, toegewijd aan een eenvoudig maar krachtig doel: data in werking zetten voor een autonome toekomst.

Vandaag de dag hebben klanten de middelen om te groeien en met data gestuurde effici├źntie, productiviteit en kwaliteit resultaten mens en duurzaamheid samen te brengen. Het idee om gegevens aan het werk te zetten, maakt deel uit van het DNA van Hexagon.

De uitdagingen van Hexagon:

  • Het legacy (on-premise) datacenter bood onvoldoende mogelijkheden voor een gecontroleerde uitrol van Cloud-applicaties voor de 50 wereldwijde Intergraph vestigingen.
  • Intergraph biedt nu een toenemend aantal state-of-the-art IT oplossingen, applicaties en IoT-oplossingen, wat onvermijdelijk resulteert in hogere beveiligingseisen.
  • Intergraph wilde een VoIP-oplossing implementeren als gevolg van het uitfaseren van ISDN.
  • Er moest een nieuwe infrastructuur worden opgezet, wat een hoger niveau van beveiliging, schaalbaarheid, flexibiliteit en grotere bandbreedte vereiste.

Download de case study en ontdek de geboden oplossingen en het eindresultaat!