add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Case study Kotug: Communiceren gaat makkelijker dankzij Microsoft Teams

april 6, 2022
Case study Kotug: Microsoft Teams

Het doel van Kotug is wereldwijd alle vestigingen en medewerkers te verbinden via Microsoft Teams.

Kotug is een toonaangevend maritiem bedrijf dat zijn innovatieve sleepdiensten en maritieme diensten wereldwijd aanbiedt.

Vanuit jarenlange expertise en op basis van geavanceerde technologieën biedt KOTUG een compleet portfolio van diensten aan, van het ontwerpen,
bouwen, charteren en exploiteren van schepen tot het opleiden van mensen en het leveren van innovatief advies.

KOTUG is actief in Europa, Rusland, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied en blijft zijn activiteiten wereldwijd uitbreiden. KOTUG is een familiebedrijf en hecht sterk aan de hoogste normen van de industrie op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit.

Ter ondersteuning van de aanhoudende internationale groei wil KOTUG haar IT-strategie op mondiaal niveau verder optimaliseren. Het doel is om wereldwijd alle vestigingen en medewerkers met één netwerk te verbinden en toegang te bieden tot alle applicaties en moderne vormen van communicatie.

De uitdagingen van Kotug:

  • Een alternatief voor Skype for Business (uitfasering) met SIP trunk.
  • Globale en gecentraliseerde Cloud telefonie oplossing, die is afgestemd op de gebruikers in verschillende landen in EU/APAC/Caribbean
  • Toekomst vast platform en flexibiliteit die de groei en vele veranderingen van de organisatie aankan.
  • Eén globale service provider die in alle landen (waar KOTUG zit) Teams kan uitrollen met één aanspreekpunt en één globaal contract.
  • Eén partner die snel en praktisch de uitrol, implementatie en support kan bieden bij changes, incidenten en altijd een expert aan de telefoon.

Download de case study en ontdek de geboden oplossingen en het eindresultaat!