add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

E-book Equinix | Bewezen stappen voor digitale transformatie

Infrastructuur
juni 21, 2021
EQIX-GXI-Vol4_Strategic-Advantage_USEN
Digitale infrastructuur is nu belangrijker dan ooit

Het vierde deel van de Equinix Global Interconnection Index (GXI) geeft unieke inzichten in wat digitale leiders doen met de implementatie van infrastructuur en interconnectie – directe en privé gegevensuitwisseling – om strategisch voordeel te creëren.

Door eerdere investeringen in infrastructuur en interconnectie hebben leiders een sterk fundament gebouwd om onvoorziene druk te doorstaan, zoals de enorme bedrijfsverstoringen door COVID-19 en wereldwijde macrotrends. Zonder dit digitale fundament zijn bedrijven niet in staat om te transformeren in het tempo dat nodig is om te voldoen aan de snelle verschuivingen in de vraag, die door deze externe krachten worden veroorzaakt.

Om dit fundament te bouwen, geven leiders prioriteit aan digitale initiatieven, waarbij ze interconnectie gebruiken in hun digitale kern, rand en uitwisseling. Met behulp van een Interconnection Oriented Architecture® (IOA®) bereiken ze een digitale staat door middel van een reeks transformatiestappen.

Deze GXI laat zien hoe leiders hun digitale infrastructuur inzetten, uitbreiden en verbeteren om voorbereid te zijn op wat er komen gaat. Dit overzicht geeft ondernemingen belangrijke inzichten in de volgende stappen voor digitale transformatie.