Whitepaper | Secure Cloud communicatie en samenwerking

Beveiliging | Communicatie
juni 1, 2021
Van de vele vragen die bedrijven hebben bij het overwegen van een overstap naar de Cloud, staat beveiliging ongetwijfeld bovenaan de lijst. Met name de gevoelige aard van zakelijke communicatie – met werknemers en met klanten – is een cruciaal aandachtspunt voor beveiligingsteams. Bedrijven gebruiken immers elke dag telefoons, sms, onlinevergaderingen, fax, e-mail en andere vormen van communicatie om strategie├źn en geheimen te delen die hun concurrentievoordeel bepalen.

Beveiliging en gegevensbescherming is voor iedere onderneming van cruciaal belang. Als UCaaS-provider begrijpt RingCentral de beveiligingsimplicaties van het Cloud-model. Zij maken van beveiliging een prioriteit om zowel hun eigen activiteiten als die van de klant te beschermen. De Cloud services zijn ontworpen om beveiliging van wereldklasse te bieden die groter is dan veel traditionele on-premises oplossingen.

RingCentral klanten profiteren van alle practices die zijn ingebouwd in het beleid, de architectuur en de operationele processen van RingCentral – ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest beveiligingsgevoelige klanten.

Deze whitepaper geeft inzicht in de beveiliging en het vertrouwen die zijn ingebouwd in de producten en diensten van RingCentral.