add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

RingCentral partner

RingCentral is marktleider op het gebied van Cloud communicatie (UCaaS) en biedt het beste zakelijke communicatieplatform ter wereld.

Over RingCentral

RingCentral is ’s werelds grootste en snelst groeiende leverancier voor zakelijke Cloud communicatie (UCaaS) en biedt het beste communicatieplatform voor de zakelijke markt. Met een uniforme benadering van berichten, video’s en telefonie, worden medewerkers en klanten samengebracht – wereldwijd op elk apparaat. RingCentral heeft meer dan 24 datacenters wereldwijd en biedt in meer dan 40 landen een wereldwijd communicatie platform dat jaarlijks zo’n 40% groeit. Al vijf jaar op rij is RingCentral de Gartner UCaaS Magic Quadrant Leader.

Strategische samenwerking

Voor RingCentral maken wij de dienstverlening beschikbaar en schaalbaar. Samen met ons Global VoIP platform realiseren wij een veilig, betrouwbaar, schaalbaar en intuïtief platform voor onder meer spraak, videovergaderingen en samenwerking.

Te integreren met meer dan 200 applicaties, waaronder Google, Microsoft en Salesforce. Eenvoudig te gebruiken met de favoriete apparaten van jouw medewerkers – waar ook ter wereld. Het totale ecosysteem met integraties bestaat uit meer dan 3.000 applicaties. Met onze Professional Services helpen wij onze klanten met het ontwerp, de creatie en het beheer van de Global Cloud Telefonie oplossing wereldwijd.

RingCentral

Opgericht in

Werknemers

Locaties

Klanten

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt