add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

VMware SD-WAN update 4.1.0

SD-WAN update
november 6, 2020
VMware SD-WAN release updates
Beschikbaarheid van de AIOps-oplossing, VMware Edge Network Intelligence ™, die integreert met VMware SD-WAN™ om inzichten te bieden aan gebruikers en dingen (IoT) om een compleet, end-to-end beeld te geven van het edge netwerk. De analyseoplossing helpt bedrijven de enorme hoeveelheid SD-WAN-gegevens te begrijpen en om betere netwerkprestaties te garanderen, terwijl eindgebruikers en IoT-apparaten een hogere productiviteit behalen.

Klik hier om patch release 4.1.1 te bekijken.

Nieuwe functies Orchestrator UI:

  • Schakel Analytics-verzameling in voor Edge Network Intelligence
  • Kruisverwijzing Edge Network Intelligence UI voor zichtbaarheid en inzichten

Voordelen van de geïntegreerde oplossing:

  • Applicatiezekerheid: analyseert meer dan 3000 applicaties, volgt prestaties voor foutdetectie en foutisolatie. Dit helpt IT-teams om de slechtst presterende klanten voor een applicatie te bepalen, te identificeren of het probleem systemisch of geïsoleerd is, en de prestaties te vergelijken met andere locaties binnen de organisatie en met collega’s in de branche.
  • Draadloze en bekabelde eindklantervaring: verbetert en kwantificeert de ervaring van eindgebruikers en IoT-apparaten op elke locatie aanzienlijk, waardoor duidelijk wordt of een waargenomen toepassingsprobleem te wijten is aan problemen met het lokale Wi-Fi-netwerk, breedbandnetwerk, WAN, netwerkdiensten of met de applicatie.
  • Bedrijfscontinuïteit en thuiswerken: helpt IT-teams bij het beheren van hun externe personeel door applicatiegegevens met betrekking tot gebruikerservaring rechtstreeks vanuit SaaS-applicaties te verzamelen en te combineren met telemetrie, die wordt ontvangen van een optionele cliënt toepassing die op het apparaat van de eindgebruiker is geïnstalleerd.
  • Veranderingsverificatie en ROI: biedt wijzigingsverificatie door prestaties voor en na een wijziging te vergelijken. Dit levert kwantificeerbare gegevens op over de vraag of wijziging een probleem heeft opgelost of dat een terugdraaiing vereist is, in plaats van te wachten tot gebruikers cases openen om erachter te komen. Dit helpt de ROI te rechtvaardigen.
  • Foutisolatie en aanbevelingen: Mogelijk om een fout te isoleren naar het klant-LAN, WAN, datacenter-LAN, Cloud, internet of de applicatie. Met behulp van ML-algoritmen, zoals clustering, worden historische netwerkgegevens geanalyseerd om te bepalen waar het probleem zich voordoet, en worden aanbevelingen en voorspellingen gedaan aan IT.
  • IoT operationele zekerheid: maakt gebruik van een ML-gebaseerd hiërarchisch apparaat classificatiesysteem en gebruikt de gedetailleerde gedragshandtekening van elk gedetecteerd apparaat. Het inventariseert en classificeert automatisch IoT-apparaten en signaleert afwijkend gedrag vanuit het oogpunt van beveiligingsrisico’s.