VMware SD-WAN update 5.0.0.0, 4.3.1 en 4.2.2

SD-WAN update
maart 16, 2022
VMware SD-WAN release updates

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deze release bevat belangrijke nieuwe functies en verbeteringen en wordt aanbevolen voor alle klanten die de functies uit update 4.3.0 nodig hebben, eveneens als de klanten die problemen hebben ervaren sinds update 4.2.0.

Nieuwe functies: 

  • Volledige IPv6-ondersteuning levert IPv6 op SD-WAN-overlay inclusief IPv6-bedrijfsbeleid, IPv6 stateful firewall, IPv6 NAT, partnergateway handoff met BGPv6 en BFDv6
  • Verbetering van de gatewayprestaties levert schaalvergroting, operationele vereenvoudiging en tot 1,5x-6x prestatieverbetering voor partners van managed serviceproviders die SASE-aanwezigheidspunten implementeren en exploiteren die gebruikmaken van de VMware SASE-oplossing
  • Uniform beheer voor SASE-services via de nieuwe Angular UI
  • Introductie van Data Loss Prevention (DLP) mogelijkheid. DLP verbetert de bescherming tegen bedrijfsgegevenslekken door verbeterde mogelijkheden te bieden voor het detecteren en voorkomen van verlies en diefstal van gevoelige gegevens via het netwerk. Het zorgt ook voor naleving van strenge beveiligingsvereisten (HIPAA, PCI, AVG en andere wetten inzake gegevensprivacy).
  • De zelfherstellende capaciteit van VMware Edge Network Intelligence is beschikbaar voor applicaties die zich in het datacenter of in een private cloud bevinden. Self-healing analyseert wereldwijde omstandigheden, verhoogt de operationele efficiëntie en levert een betere gebruikerservaring.
  • De upgrades van de gehoste VMware SD-WAN Orchestrators en VMware SD-WAN Gateways starten binnen 2 weken en zullen naar verwachting binnen 2 maanden eindigen.
  • Een banner met meer details zal ten minste een week voorafgaand aan de geplande upgrade worden geplaatst op de door de onderneming gehoste VMware SD-WAN Orchestrators. Naast de banner worden e-mailmeldingen over de upgrades verzonden naar de partnerbeheerders en directe klantbeheerders.