• English

Cato Networks partner

Vandaag de dag werken gebruikers vanaf elke locatie en verhuizen applicaties naar de Cloud. Belangrijk voor organisaties om deze digitale transformatie te omarmen. Samen met Cato Networks ondersteunt Horizon Telecom wereldwijde ondernemingen bij hun digitale transformatie met Cato SASE Cloud-architectuur – een alles-in-één SASE-oplossing.

Over Cato Networks

Cato Networks is ’s werelds eerste SASE-platform dat SD-WAN en netwerkbeveiliging samenbrengt in een wereldwijde, Cloud-native service. Cato optimaliseert en beveiligt applicatietoegang voor alle gebruikers en locaties. Met Cato migreren klanten eenvoudig van MPLS naar SD-WAN en optimaliseren ze de connectiviteit met on-premises en Cloudapplicaties. Daarnaast levert Cato overal veilige internettoegang via filialen en integreren ze naadloos Cloud datacenters en mobiele gebruikers in het netwerk met een zero-trust architectuur. Kortom: Met Cato zijn het netwerk en jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Ga voor meer informatie over Cato Networks naar www.catonetworks.com.

Strategische samenwerking

Cato brengt bedrijfsnetwerken en bedrijfsbeveiliging samen in één wereldwijde Cloud service. Hierdoor worden de complexiteit, kosten en risico’s die gepaard gaan met legacy IT-benaderingen op basis van onsamenhangende puntoplossingen geëlimineerd. Met Cato kunnen alle gebruikers, ongeacht of ze in MPLS-verbonden kantoren zitten, wifi-verbonden huizen veilig verbinding maken met Cato’s wereldwijde private backbone en veilig toegang krijgen tot bedrijfsbronnen in datacenters, de Cloud of via internet.

Cato’s alles-in-één volledige SASE-oplossing – die veilige toegang biedt voor elke gebruiker tot elke applicatie, vanaf elk apparaat en elke locatie, inclusief thuiswerkers en werknemers op afstand – stelt ons in staat om beide soorten organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

“Horizon Telecom heeft bewezen ervaring met het leveren van SD-WAN- en SASE-oplossingen. Hun unieke, slimme en flexibele manier om klanten persoonlijk te helpen en te ondersteunen, toont de toegevoegde waarde die wij voor onze klanten willen. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken”, aldus Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks.

Cato Networks

Opgericht in

Werknemers

PoPs

Enterprise klanten

Uptime SLA %

Ervaar de kracht van jouw eigen SASE netwerk as-a-service

Horizon Telecom brengt samen met jou het huidige netwerk- en applicatielandschap, wensen en eisen in kaart. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd ontwerp en migratieplan op. Door gedegen voorbereiding en excellente uitvoering en coördinatie zorgt Horizon Telecom ervoor dat jouw SASE migratie uitermate soepel en succesvol verloopt.

Vraag vandaag nog jouw demo aan!

Ontdek meer over de mogelijkheden en kansen van Cato Network voor jouw organisatie en hoe Horizon Telecom jouw bedrijfsnetwerk veiliger kan maken.

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt