add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Cato Networks partner

Vandaag de dag werken gebruikers vanaf elke locatie en verhuizen applicaties naar de Cloud. Belangrijk voor organisaties om deze digitale transformatie te omarmen. Samen met Cato Networks ondersteunt Horizon Telecom wereldwijde ondernemingen bij hun digitale transformatie met Cato SASE Cloud-architectuur – een alles-in-één SASE-oplossing.

Over Cato Networks

Cato Networks is ’s werelds eerste SASE-platform dat SD-WAN en netwerkbeveiliging samenbrengt in een wereldwijde, Cloud-native service. Cato optimaliseert en beveiligt applicatietoegang voor alle gebruikers en locaties. Met Cato Networks migreren klanten eenvoudig van MPLS naar SD-WAN en optimaliseren ze de connectiviteit met on-premises en Cloudapplicaties. Daarnaast levert Cato overal veilige internettoegang via filialen en integreren ze naadloos Cloud datacenters en mobiele gebruikers in het netwerk met een zero-trust architectuur. Kortom: Met Cato zijn het netwerk en jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Ga voor meer informatie over Cato Networks naar www.catonetworks.com.

Strategische samenwerking

Cato Networks brengt bedrijfsnetwerken en bedrijfsbeveiliging samen in één wereldwijde Cloud service. Hierdoor worden de complexiteit, kosten en risico’s die gepaard gaan met legacy IT-benaderingen op basis van onsamenhangende puntoplossingen geëlimineerd. Met Cato kunnen alle gebruikers, ongeacht of ze in MPLS-verbonden kantoren zitten, wifi-verbonden huizen veilig verbinding maken met Cato’s wereldwijde private backbone en veilig toegang krijgen tot bedrijfsbronnen in datacenters, de Cloud of via internet.

Cato’s alles-in-één volledige SASE-oplossing – die veilige toegang biedt voor elke gebruiker tot elke applicatie, vanaf elk apparaat en elke locatie, inclusief thuiswerkers en werknemers op afstand – stelt ons in staat om beide soorten organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

“Horizon Telecom heeft bewezen ervaring met het leveren van SD-WAN- en SASE-oplossingen. Hun unieke, slimme en flexibele manier om klanten persoonlijk te helpen en te ondersteunen, toont de toegevoegde waarde die wij voor onze klanten willen. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken”, aldus Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks.

Horizon Telecom heeft de hoogste Cato Networks MSP partner status

Cato Networks

Opgericht in

Werknemers

PoPs

Enterprise klanten

Uptime SLA %

Ervaar de kracht van jouw eigen SASE netwerk-as-a-service

Horizon Telecom brengt samen met jou het huidige netwerk- en applicatielandschap, wensen en eisen in kaart. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd ontwerp en migratieplan op. Door gedegen voorbereiding en excellente uitvoering en coördinatie zorgt Horizon Telecom ervoor dat jouw SASE migratie uitermate soepel en succesvol verloopt.

Schrijf je in voor een demo op locatie en ontdek meer over de mogelijkheden en kansen van Cato Network voor jouw organisatie en hoe Horizon Telecom jouw bedrijfsnetwerk veiliger kan maken.

Vraag vandaag nog jouw SASE demo aan!

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt