Zscaler partner

Samen met Zscaler biedt Horizon Telecom de krachtige combinatie van een Zero Trust-framework met een beheerde netwerkoplossing, die wereldwijd met elk verbindingstype en met elke locatie een directe, veilige toegang biedt tot publieke en private Cloud.

Over Zscaler

Zscaler zet als pionier al tien jaar op rij de toon op het gebied van echte Cloud beveiliging, gebaseerd op een zero trust exchange architectuur. Zscaler biedt veilige toegang tot bedrijfssystemen en gegevens in private en publieke Clouds. Hierdoor kunnen medewerkers op elk moment en op elke locatie werken zonder de grip op bedrijfsveiligheid en gegevensbescherming te verliezen.

Ga voor meer informatie over Zscaler naar www.zscaler.com/company/about-zscaler.

Strategische samenwerking

Als een onafhankelijke integrator van connectiviteit, communicatie en beveiligingsoplossingen heeft Horizon Telecom een strategisch samenwerkingsverband met Zscaler. Zo bieden zij de enige echte Cloud beveiligingsoplossing die een volledig Zero Trust Network Access-kader mogelijk maakt en het potentiële aanvalsoppervlak drastisch verkleint. Zscaler is marktleider in Gartner’s Magic Quadrant en heeft tal van organisaties wereldwijd al voorzien van Zero Trust Network Access, waaronder 20% van de Forbes Global 2000-bedrijven.

Zero Trust Network Access kan worden toegevoegd aan de wereldwijde infrastructuuroplossingen van Horizon Telecom voor het garanderen van maximale veiligheid met behoud van maximale flexibiliteit.

Zscaler

Opgericht in

Werknemers

Landen

Datacenters

Beveiliging updates per dag

Onze diensten

Zscaler Global Remote Workers

Zscaler biedt per applicatie een veilige, rechtstreekse toegang tot de publieke/private Cloud waarbij de capaciteit flexibel wordt geschaald, zónder knelpunten en vertragingen die centrale sites toevoegen aan het heen-en-weerverkeer via het hoofdkantoor of datacenter. Het verkeer van de thuiswerkers wordt automatisch beveiligd met dagelijks 175.000 beveiligingsupdates. Daarnaast vereenvoudigt Zscaler het beheer van externe toegang tot de configuratie van een enkele connector naar de Zscaler Cloud.

Zscaler Global Cloud Firewall

Integreer de Zero trust Network Access met jouw SD-WAN netwerk om alle kantoren zo dicht mogelijk bij de publieke of private Cloud te brengen. Met een enkele, naadloze firewall-laag die thuiswerkers, VPN-toegang en kantoorlocaties beschermt. Een veilige in-line toegang tot private/publieke Clouds op basis van een beveiligingsbeleid dat gebonden is aan de gebruiker én de applicatie, waarbij zowel kantoren als thuiswerkers dezelfde veiligheid ervaren en vanaf één enkel scherm wordt beheerd.

Zscaler Global User Experience

Met thuiswerkers of telewerkers die buiten het bedrijfsnetwerk en applicaties in de Cloud werken, speelt het grootste gedeelte van de gebruikerservaring zich buiten jouw zicht en controle af. Zscaler Global User Experience biedt inzicht in de gebruikerservaring in één gecentraliseerd overzicht, ongeacht de locatie van de gebruiker in het netwerk of op het internet. Het ondersteunt ’troubleshooting’ door een slechte gebruikerservaring te herleiden naar een zwakke wifi verbinding of de werking van een SaaS-applicatie.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt