add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Zscaler partner

Samen met Zscaler biedt Horizon Telecom de krachtige combinatie van een Zero Trust-framework met een beheerde netwerkoplossing, die wereldwijd met elk verbindingstype en met elke locatie een directe, veilige toegang biedt tot publieke en private Cloud.

Over Zscaler
Zscaler zet als pionier al tien jaar op rij de toon op het gebied van echte Cloud beveiliging, gebaseerd op een zero trust exchange architectuur. Zscaler biedt veilige toegang tot bedrijfssystemen en gegevens in private en publieke Clouds. Hierdoor kunnen medewerkers op elk moment en op elke locatie werken zonder de grip op bedrijfsveiligheid en gegevensbescherming te verliezen.

Ga voor meer informatie over Zscaler naar www.zscaler.com/company/about-zscaler.

Strategische samenwerking

Als een onafhankelijke integrator van connectiviteit, communicatie en beveiligingsoplossingen heeft Horizon Telecom een strategisch samenwerkingsverband met Zscaler. Zo bieden zij de enige echte Cloud beveiligingsoplossing die een volledig Zero Trust Network Access-kader mogelijk maakt en het potentiële aanvalsoppervlak drastisch verkleint. Zscaler is marktleider in Gartner’s Magic Quadrant en heeft tal van organisaties wereldwijd al voorzien van Zero Trust Network Access, waaronder 20% van de Forbes Global 2000-bedrijven.

Zero Trust Network Access kan worden toegevoegd aan de wereldwijde infrastructuuroplossingen van Horizon Telecom voor het garanderen van maximale veiligheid met behoud van maximale flexibiliteit.

Zscaler

Opgericht in

Werknemers

Landen

Datacenters

Beveiliging updates per dag

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt