add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Global Internet

Internet is een hoeksteen van het bedrijfsnetwerk bij het gebruiken van de Cloud. Wij helpen klanten wereldwijd met onze flexibele, betrouwbare en onafhankelijke carrier-neutrale oplossingen voor internet. Deze oplossingen zijn afgestemd op de gewenste capaciteit, prestaties en beschikbaarheid van jouw individuele locaties door verschillende technieken en (bestaande) verbindingen te combineren.

Ervaar het gemak van één factuur, één contract, één contact en één SLA voor alle oplossingen wereldwijd

Wij verbinden elke locatie, elke carrier, techniek en operator wereldwijd. Wij beheren proactief 24×7 alle internetoplossingen en ondersteunen deze met onze Professional Services op afstand en op locatie wanneer nodig. Ervaar het gemak van één factuur, één contract, één contact en één SLA voor alle oplossingen wereldwijd, ondersteund door onze Professional Services.

Workshop: Welke global internet oplossing past het beste bij mijn organisatie?

Ons global internet portfolio bestaat uit: Direct Internet Access (DIA), Broadband internet, Datacenter internet (IP transit) en mobiele internet, satelliet en straalverbindingen. Ontdek in 30 minuten welke global internetoplossing het beste aansluit op de behoeften van jouw organisatie. Wij verbinden elke locatie, elke carrier, techniek en operator wereldwijd. 

NB: Na registratie neemt een expert contact met je op om de workshop in te plannen op een moment waarop het jou het beste uitkomt.

Registreren

Horizon is onafhankelijk en carrier-neutraal. Hierdoor kunnen wij onder meer uit 1.300+ carriers kiezen om wereldwijde connectiviteitsvraagstukken op te lossen.

Voordelen

Wereldwijde oplossing met één loket

Onze internet oplossingen zijn op alle locaties wereldwijd beschikbaar. We maken gebruik van de (lokale) marktkennis en technische experts voor snelle service en ondersteuning. Door gebruik te maken van meer dan 1.300 netwerken/carriers is een ontwerp mogelijk dat verder gaat dan de netwerk beschikbaarheid van één carrier en inflexibele inkoopafspraken.

Z

Management van bestaande infrastructuur

Met onze Professional Services beheren wij ook infrastructuur die niet door ons is geleverd. Wij voegen de verschillende technieken en verbindingen samen tot overzichtelijke garanties met 1 SLA zodat je als klant één aanspreekpunt hebt voor alle verbindingen.

'Best-of-breed' technologie

Wij selecteren alleen de beste partijen met bewezen trackrecord waarvan de technologie geaccrediteerd is door Gartner® en zorgen voor een breed aanbod van oplossingen overal ter wereld.

1

Flexibiliteit

Door gebruik te maken van verschillende technieken en door oplossingen te combineren, kunnen wij wereldwijd snel (tijdelijk) mobiel breedband, een straalverbinding, flexibele contracttermijnen of extra ondersteuning op maat per locatie leveren.

Kostenefficiënt

Onze oplossingen zijn flexibel, aanpasbaar en toekomstbestendig. Doordat wij onafhankelijk en carrier-neutraal zijn kunnen wij kiezen uit meer dan 1.300 carriers en netwerken om wereldwijde connectiviteitsvraagstukken op te lossen. We combineren deze transparant te om tot een gunstige prijs-kwaliteit oplossing te komen zonder torenhoge kosten.

Wereldwijd technische ondersteuning op locatie

Wij gaan verder dan een carrier met onze Global Certified On-site Engineers: bij uitval van diensten of hardware problemen leveren wij wereldwijd gecertificeerde technische ondersteuning op locatie. We zijn er binnen een aantal uur gegarandeerd of op afroep beschikbaar.

Onafhankelijk & carrier-neutraal

Wij ontwerpen, sourcen, bouwen en beheren onafhankelijk alle Global internet oplossingen. Wij gaan verder dan de beschikbaarheid van een carrier en combineren oplossingen door gebruik te maken verschillende technieken, aanwezige verbindingen en verschillende carriers voor de beste beschikbaarheid en prestaties. Wij stellen de klantvraag centraal en zijn vrij in ons advies, omdat wij niet door investeringen in netwerkcapaciteit of een eigen netwerk zijn gebonden.

Global Internet producten

9

Direct Internet Access (DIA)

Zakelijke internetverbindingen afgestemd op het gebied van beschikbaarheid, flexibiliteit, capaciteit en levertijd. Gegarandeerde prestaties met maatwerk reparatietijden.
9

Broadband Internet

Zakelijke internetdiensten met goede prijs-kwaliteit verhoudingen en een wereldwijde beschikbaarheid. Te combineren met Direct Internet Access voor maximale optimalisatie.

9

Datacenter internet (IP transit)

Zakelijke internetdiensten die in wereldwijde (lokale) datacentra worden geleverd. Het biedt de laagste latency. Beschikbaar met flexibele, schaalbare bandbreedte-opties.

9

Mobiel internet, Satelliet & Straalverbindingen

Mobiele internetoplossingen met multi IMSI-simkaarten. Satelliet oplossingen op maat. En straalverbindingen voor moeilijk bereikbare gebieden met dezelfde SLA’s als zakelijk internet.

Meer infrastructuuroplossingen (Global WAN)

9

Wavelength

Implementeer verbindingen met hoge bandbreedtes. Verbindt een backbone ontwerp over afstand of belangrijke hubs op basis van gegarandeerde capaciteit met hoge bandbreedtes.

9

Global WAN MPLS/IPVPN/VPLS

Maak een ontwerp dat kan worden geïntegreerd met oudere netwerken (Laag 2 – EVPN of Laag 3 – IP VPN). Combineer MPLS en IPSec DMVPN’s voor een solide infrastructuur.

9

Dark fiber

Bepaal de wijze van belichting, apparatuur en configuratie van transport om zo de ideale configuratie in te richten voor de toepassingen die je gaat gebruiken op de infrastructuur.

9

Global Ethernet

Ethernet biedt transparante en eenvoudig te beheren oplossingen tussen locaties, die bij hogere bandbreedtes kosteneffectiever en efficiënter zijn dan bijvoorbeeld MPLS. Lage latencies. Snelle levertijd.

9

Global Secure Cloud

Verbindt eenvoudig wereldwijd met zo’n 500 Cloud applicaties en digitale ecosystemen met één aansluiting. Veilige, directe privé verbindingen en verbeterde prestaties, hoe en waar jij wilt met flexibele bandbreedteopties.

9

SD-WAN (VMware)

Krijg een krachtige en betrouwbare toegang tot o.a. Clouddiensten, locaties en privé datacenters via diverse verbindingstypen, zoals: MPLS, Ethernet, LTE, Wi-Fi, directe en broadband internet, etc.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt