add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Over ons

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf.

Altijd en wereldwijd, flexibele oplossingen met lokale ondersteuning.

Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur. Wij spreken ook 1 taal met je en nemen complexe valutatransacties voor je uit handen. Onze klanten zijn blij. Dat blijkt wel uit onze NPS van 51, waarmee wij de provider zijn met de beste klantbeleving in de markt! En dat zijn we ook graag voor jouw bedrijf.

Horizon Telecom is een internationale onafhankelijke telecom as-a-service provider van slimme oplossingen voor communicatie, connectiviteit en security. Wij leveren, ondersteunen én beheren jouw digitale infrastructuur wereldwijd 24/7 én proactief. Wij helpen je met onze aanstekelijke persoonlijke benadering en flexibele mindset.

Wij zijn carrier neutraal en werken samen met ’s werelds beste technologie partners, zodat jij kan kiezen uit de slimste oplossingen.<

Wij opereren carrier neutraal. Daarmee krijg je van ons altijd de vrijheid om te kiezen uit de slimste oplossingen, waarvoor onze experts samenwerken met ’s werelds beste technologiepartners. Hiervoor hebben wij een krachtig internationaal ecosysteem opgebouwd met maar liefst 1.400 partners en 2.200 datacenters. We zijn hiermee ruim vertegenwoordigd in meer dan 190 landen en 8.500 steden. Wij garanderen dat je altijd de vrijheid hebt om te kiezen uit het beste aanbod en de meest recente innovaties.

Horizon Telecom heeft een eigen Network Operating Centre (NOC), een uniek Voice platform en een zeer geavanceerd Global Control Portal voor je beschikbaar. We zijn Gartner® geaccrediteerd en premium gecertificeerd door de grote carriers en partijen, zoals: Cato Networks, RingCentral, Zscaler en VMware.

Met onze oplossingen en onze krachtige tooling blijf je wereldwijd volledig in control van jouw digitale infrastructuur en functioneren jouw bedrijfssystemen zoals jij dat graag ziet.

Wij maken mensen blij

Wij bieden service waar je blij van wordt

Je bent bij ons gegarandeerd wereldwijd in control

Wij brengen 1-voud in alles

Wij bieden de beste oplossingen altijd as-a-service

g

Wij zorgen voor de vrijheid die jou flexibel houdt

Werken bij Horizon

Dag en nacht werken wij keihard aan onze missie naar de maan. Wil jij met ons mee? Wij zoeken altijd collega’s die onze kernwaarden delen. Ben je gedreven, flexibel, doordacht, servicegericht en bereidt om de verantwoordelijkheid te nemen die nodig is om grootzakelijke klanten blij te maken? Kijk of jouw vacature er tussen staat en sluit je aan bij onze missie!

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt