Over ons

Het is onze missie om organisaties wereldwijd vrijheid te geven door ze onafhankelijk en toekomstvast met elkaar te verbinden.

Altijd en overal, flexibele oplossingen met lokale ondersteuning, waar ook ter wereld.

Horizon heeft als doel om altijd en overal, communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel beschikbaar maken. Dit doen wij door end-to-end internationale communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24×7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer.

Dag en nacht werken onze experts aan slimme communicatieoplossingen, die met kennis van de lokale markt en leveranciers worden geleverd. Vanuit onze ervaring verbinden onze professionals de technologische innovaties aan alle relevante partijen. Onze aanpak is méér dan efficiënt: elke uitwerking moet de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen.

Onze diensten

Met onze onafhankelijke experts verbinden wij in samenwerking met ’s werelds beste technologische partners de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.
Onze oplossingen zijn gebaseerd op communicatie, infrastructuur en beveiliging.

Met onze communicatieoplossingen helpen wij onze klanten met het inrichten van de optimale bereikbaarheid. Met RingCentral Cloud Telefonie bieden wij wereldwijd één telefonieoplossing dat vanuit de Cloud samenwerkt met alle andere Cloud applicaties (open API), zoals Salesforce, Microsoft Teams, Google, Zendesk, etc. Voor klanten met een decentrale infrastructuur integreren wij dit wereldwijd met lokale nummers via onze Global VoIP (SIP trunk) infrastructuur.

Met onze infrastructuuroplossingen verbinden wij alle datacenters, locaties, Clouds en applicaties met slimme innovatieve technologieën, zoals SD-WAN. Wij maken hierbij gebruik van meer dan 1.300 carriers en onze eigen backbone. Al deze Global Connectivity oplossingen vormen samen een solide fundering om veilig de Cloud, het datacenter en de locaties onderling te verbinden. Met onze (virtuele) beveiligingsdiensten zorgen wij ervoor dat toegang veilig blijft.

Onze missie

Organisaties wereldwijd vrijheid geven door ze onafhankelijk en toekomstvast met elkaar te laten verbinden.

Onze visie

Horizon heeft als uitgangspunt wereldwijd alle connectiviteit te harmoniseren en schaalbaar te maken. Met als doel alle vormen van communicatie voor iedereen flexibel en wendbaar te krijgen om daarmee de complexiteit van beheer en onderhoud weg te nemen.

Onze Professional Services

Het ontwerp en de inrichting van onze oplossingen verzorgen wij met onze Professional Services. Ons eigen Global Mission Control Center (NOC), dat NENISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd is, regelt 24×7 proactief het beheer en de lokale ondersteuning. Dit resulteert in de beste service en ondersteuning.
Als klant heb je volledig inzicht in alle diensten en beheer via het Customer Mission Control Portal, dit automatiseert slim al onze klant-, leveranciers- en facturatie processen. Onze klanten genieten dan ook van 1 factuur-op-maat, 1 contract, 1 SLA en 1 vast accountteam voor alle oplossingen wereldwijd.

Werken bij Horizon

Dag en nacht werken wij keihard aan onze missie naar de maan. Wil jij met ons mee? Wij zoeken altijd collega’s die onze kernwaarden delen. Ben je gedreven, flexibel, doordacht, servicegericht en bereidt om de verantwoordelijkheid te nemen die nodig is om grootzakelijke klanten blij te maken? Kijk of jouw vacature er tussen staat en sluit je aan bij onze missie!

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt