Waarom Zscaler Global Cloud Security?

De digitale transformatie, ben jij daar ook al mee bezig? Je kunt er eigenlijk niet meer omheen, steeds meer toepassingen worden naar de Cloud verplaatst – firewalls, applicaties en de opslag van bedrijfsgegevens. De Zero Trust Exchange is het security platform om jou te helpen bij deze digitalisering.

Herken jij onderstaande uitdagingen? 

De beste gebruikerservaring

Zscaler Cloud security geeft gebruikers van jouw organisatie een optimale gebruikerservaring wanneer ze verbinding maken met bedrijfsapplicaties of het bedrijfsnetwerk. Zscaler is gebouwd op een Zero Network Exchange, dit betekent dat de kans dat een cyberaanval slaagt zeer laag is.

Kan ik remote workers op dezelfde manier veilig online laten werken als werknemers op kantoor?

Ontdek de oplossing

Hoe krijg ik een duidelijk overzicht van ons internetverkeer tijdens een security incident?

Ontdek de oplossing

Hoe bewaak en beheer ik data die gedeeld wordt met SaaS applicaties zoals Microsoft Teams?

Ontdek de oplossing

Zero trust Exchange

De Zscaler Zero Trust Exchange is een moderne Cloud firewall die snelle en veilige verbindingen mogelijk maakt – zo kunnen jouw collega’s vanaf elke locatie werken en toegang krijgen tot SaaS applicaties en het bedrijfsnetwerk.

De Zscaler Zero Trust Exchange draait in 150 datacenters wereldwijd, zodat de service altijd dicht bij de gebruikers is. De Exchange bevindt zich op dezelfde locatie als de Cloud providers en de applicaties waartoe zij toegang hebben, zoals Microsoft 365 en AWS. De Exchange garandeert de kortste weg tussen uw gebruikers en de bedrijfsapplicaties.

Beheer

IT-medewerkers krijgen een betere inzicht in het internetverkeer binnen de organisatie, welke apparaten verbinding maken met het netwerk en ze kunnen de security monitoren – ongeacht of medewerkers op kantoor of remote werken. Zo kan IT snel schakelen en een overzicht creëren als er een security incident is. Alle gebruikers worden aan dezelfde security protocols onderworpen, en al het verkeer wordt gescand door de Cloud firewall van Zscaler – die elke dag meer dan zeven miljard bedreigingen blokkeert en ruim 175.000 beveiligingsupdates toevoegt.

De belangrijkste voordelen op een rij

Geen onderhoud en updates

Ben je het beu dat je buiten kantooruren onderhoud moet uitvoeren? Met security in de Cloud ben je hier vanaf! Jij kan lekker gebruik maken van jouw Cloud omgeving, terwijl Zscaler het onderhoud en updates op de achtergrond uitgevoerd – zonder downtime. Ook security updates voor nieuwe bedreigingen worden direct uitgevoerd en zijn direct van toepassing op jouw Cloud omgeving. Lees meer |

Eén security policy op hetzelfde niveau

Maak het jezelf niet moeilijk met meerdere security policies! Kies voor één security policy in de Cloud. Met meerdere locaties wereldwijd heb je te maken met de wetten en regels per land – elke locatie kan zijn eigen security policy hebben. Met Cloud security van Zscaler ben je hier vanaf. Alle locaties wereldwijd maken gebruik dezelfde Zero Trust Exchange, zo wordt er geen onderscheid gemaakt en gelden voor alle applicaties, locaties en gebruikers dezelfde security policies. Lees meer | 

Geen bottlenecks zoals bij VPN

Verbinding maken via VPN betekent een lange hobbelige route om verbinding te krijgen met een bedrijfsapplicatie. En vaak is die verbinding dan ook nog traag en onstabiel – herkenbaar? Cloud security neemt deze frustratie weg door een directe policy-based verbinding tot stand te brengen met je applicaties en bedrijfsnetwerk, zonder dat je eerst verbinding moet maken met een firewall op het hoofdkantoor. Lees meer | 

Goede en veilige verbinding met SaaS applicaties

Of je nu vanuit huis werkt, bij een klant inlogt of op kantoor werkt. Met Zscaler krijgt iedereen een goede en veilige verbinding met bedrijfsapplicaties. Zscaler werkt middels een Zero trust Exchange, een Cloud firewall die zorgt voor een veilige en directe policy-based verbinding met je SaaS applicatie. Waar je ook bent, en zonder dat je eerst een verbinding maakt met de firewall op het hoofdkantoor. Lees meer |

Verkleining van de attack surface

Loopt jouw verkeer naar de Cloud over het publieke netwerk? Dat brengt gevaren met zich mee! De meeste cyberaanvallen vinden plaats via de zwakke plekken in het publieke netwerk. Een Cloud firewall trekt jouw bedrijfsinfrastructuur los van het publieke netwerk, en creëert een eigen cloud omgeving met directe verbindingen. Met Zscaler lopen al deze verbindingen via de Cloud security en de Sandbox – waardoor de attack surface wordt verkleind. Lees meer |

Download Zscaler Zero Trust leaflet

Oplossingen van Zscaler Global Cloud Security

9

Lees meer over Global remote workers

Een slechte verbinding tijdens het videobellen is niet nodig! Stop met VPN verbindingen die een trage en matige verbinding tot stand brengen. Geef gebruikers de beste ‘work-from-anywhere’ ervaring met Zscaler Global Remote Workers. Gebruikers krijgen een snelle, goede en beveiligde verbinding – ongeacht op welke plek van de wereld ze werken.

9

Lees meer over Global Cloud firewall

Passeert al het verkeer een firewall? Ook dat van remote workers? Veel remote workers werken buiten de VPN om via een split tunnel, wist je dat? Een serieus security probleem voor jouw organisatie! Verplaats security naar de Cloud, en kies voor een Cloud firewall. Gebruikers zijn dan te allen tijde beveiligd – ongeacht welk apparaat ze gebruiken of vanaf waar ze verbinding maken.

9

Lees meer over Global user experience

Wil je een goede verbinding? Of heb je vrede met een stotterende videocall? Geef gebruikers binnen jouw organisatie een veilige en stabiele verbinding naar Cloud applicaties. De Global User Experience van Zscaler helpt jouw hiermee! Via jouw dashboard beheer je de beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk, en voeg je eenvoudig nieuwe locaties en gebruikers toe met de bijbehorende rechten.

Wij maken het verschil met onze Professional Services

Al onze end-to-end oplossingen ontwerpen, bouwen en beheren wij met onze Professional Services. Wij zijn een internationaal onafhankelijk platform en bieden organisaties 24×7 ondersteuning op maat, zowel op afstand als wereldwijd op locatie. Wij zorgen voor één aanspreekpunt en passen de facturatie en toegang tot rapportages aan op jouw organisatiestructuur. Gegevens veranderen daardoor in informatie en inzichten waarbij er géén beperkingen zijn dankzij overzichtelijke facturatie, contracten en SLA’s – ondersteunt met één vast accountteam.

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Meer security oplossingen

9

Cato SASE Cloud

Secure Access Service Edge (SASE) is een nieuwe Cloud gebaseerde dienst/architectuur gedefinieerd door Gartner. De SASE architectuur brengt netwerk en security bij elkaar.

9

Global Secure Cloud

Verbind eenvoudig wereldwijd met bijna 500 Cloud applicaties en digitale ecosystemen met één aansluiting. Minimaliseer risico’s door het maken van veilige, directe privé verbindingen buiten het publieke internet.

9

SD-WAN

Beheer het WAN-netwerk op basis van de capaciteit en prestaties benodigd voor de organisatie. Verbind jouw kantoren, filialen, datacenters, magazijnen en Cloud. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt