Waarom Zscaler Global Cloud Security?

De digitale transformatie, ben jij daar ook al mee bezig? Je kunt er eigenlijk niet meer omheen, steeds meer toepassingen worden naar de Cloud verplaatst – firewalls, applicaties en de opslag van bedrijfsgegevens. De Zero Trust Exchange is het security platform om jou te helpen bij deze digitalisering.

Herken jij onderstaande uitdagingen? 

Zscaler Cloud security geeft gebruikers van jouw organisatie een optimale gebruikerservaring wanneer ze verbinding maken met bedrijfsapplicaties of het bedrijfsnetwerk. Zscaler is gebouwd op een Zero Network Exchange, dit betekent dat de kans dat een cyberaanval slaagt zeer laag is.

Kan ik remote workers op dezelfde manier veilig online laten werken als werknemers op kantoor?

Ontdek de oplossing

Hoe krijg ik een duidelijk overzicht van ons internetverkeer tijdens een security incident?

Ontdek de oplossing

Hoe bewaak en beheer ik data die gedeeld wordt met SaaS applicaties zoals Microsoft Teams?

Ontdek de oplossing

Zero trust Exchange

De Zscaler Zero Trust Exchange is een moderne Cloud firewall die snelle en veilige verbindingen mogelijk maakt – zo kunnen jouw collega’s vanaf elke locatie werken en toegang krijgen tot SaaS applicaties en het bedrijfsnetwerk.

De Zscaler Zero Trust Exchange draait in 150 datacenters wereldwijd, zodat de service altijd dicht bij de gebruikers is. De Exchange bevindt zich op dezelfde locatie als de Cloud providers en de applicaties waartoe zij toegang hebben, zoals Microsoft 365 en AWS. De Exchange garandeert de kortste weg tussen uw gebruikers en de bedrijfsapplicaties.

Beheer

IT-medewerkers krijgen een betere inzicht in het internetverkeer binnen de organisatie, welke apparaten verbinding maken met het netwerk en ze kunnen de security monitoren – ongeacht of medewerkers op kantoor of remote werken. Zo kan IT snel schakelen en een overzicht creëren als er een security incident is. Alle gebruikers worden aan dezelfde security protocols onderworpen, en al het verkeer wordt gescand door de Cloud firewall van Zscaler – die elke dag meer dan zeven miljard bedreigingen blokkeert en ruim 175.000 beveiligingsupdates toevoegt.

Voordelen

Geen onderhoud en updates

Ben je het beu dat je buiten kantooruren onderhoud moet uitvoeren? Met security in de Cloud ben je hier vanaf! Jij kan lekker gebruik maken van jouw Cloud omgeving, terwijl Zscaler het onderhoud en updates op de achtergrond uitgevoerd – zonder downtime. Ook security updates voor nieuwe bedreigingen worden direct uitgevoerd en zijn direct van toepassing op jouw Cloud omgeving.

Eén security policy op hetzelfde niveau

Maak het jezelf niet moeilijk met meerdere security policies! Kies voor één security policy in de Cloud. Met meerdere locaties wereldwijd heb je te maken met de wetten en regels per land – elke locatie kan zijn eigen security policy hebben. Met Cloud security van Zscaler ben je hier vanaf. Alle locaties wereldwijd maken gebruik dezelfde Zero Trust Exchange, zo wordt er geen onderscheid gemaakt en gelden voor alle applicaties, locaties en gebruikers dezelfde security policies.

Geen bottlenecks zoals bij VPN

Verbinding maken via VPN betekent een lange hobbelige route om verbinding te krijgen met een bedrijfsapplicatie. En vaak is die verbinding dan ook nog traag en onstabiel – herkenbaar? Cloud security neemt deze frustratie weg door een directe policy-based verbinding tot stand te brengen met je applicaties en bedrijfsnetwerk, zonder dat je eerst verbinding moet maken met een firewall op het hoofdkantoor.

Goede en veilige verbinding met SaaS applicaties

Of je nu vanuit huis werkt, bij een klant inlogt of op kantoor werkt. Met Zscaler krijgt iedereen een goede en veilige verbinding met bedrijfsapplicaties. Zscaler werkt middels een Zero trust Exchange, een Cloud firewall die zorgt voor een veilige en directe policy-based verbinding met je SaaS applicatie. Waar je ook bent, en zonder dat je eerst een verbinding maakt met de firewall op het hoofdkantoor.

Verkleining van de attack surface

Loopt jouw verkeer naar de Cloud over het publieke netwerk? Dat brengt gevaren met zich mee! De meeste cyberaanvallen vinden plaats via de zwakke plekken in het publieke netwerk. Een Cloud firewall trekt jouw bedrijfsinfrastructuur los van het publieke netwerk, en creëert een eigen cloud omgeving met directe verbindingen. Met Zscaler lopen al deze verbindingen via de Cloud security en de Sandbox – waardoor de attack surface wordt verkleind.

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

CEO Horizon Telecom
Melvin Jellesma

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

Wij bieden een volledige security transformatie op maat door traditionele VPN-toegang te vervangen door in-line Cloud security oplossingen en een veilige verbinding tussen gebruiker en applicatie te creëren gebaseerd op Zero Trust Network Access. Of door een Cloud firewall te leveren, die automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste handtekeningen op basis van de nieuwste wereldwijde bedreigingen.

Security oplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met Cloud applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Beveilig alle internettoegang zonder complexe ‘backhauling’ naar centrale punten en beveilig gebruikers tegen de nieuwste bedreigingen.

9

Zscaler Global User Experience

Beoordeel de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt