add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

VMware partner

Horizon is door VMware volledig gecertificeerd en behoort tot de wereldwijde top van SD-WAN specialisten die het VMware SD-WAN™ portfolio volledig kan ontwerpen, bouwen en beheren.

Over VMware

VMware-software stuurt wereldwijd complexe digitale infrastructuren aan. Het cloud-, netwerk- en beveiligingsaanbod en digital workspace-portfolio bieden klanten wereldwijd een dynamische en efficiënte digitale basis, ondersteund door een uitgebreid ecosysteem van partners. VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, streeft ernaar een ‘force for good’ te zijn; van baanbrekende innovaties tot wereldwijde impact.

Ga voor meer informatie over VMware naar https://www.vmware.com/company.html.

Strategische samenwerking
Op het gebied van SD-WAN heeft VMware een marktaandeel van meer dan 30% wereldwijd. De SD-WAN oplossing van VMware past uitstekend bij onze onafhankelijke benadering van klantvragen, omdat het op zowel bestaande als nieuwe infrastructuur kan worden ingezet. Het voordeel voor klanten is dat geen volledige migratie van het netwerk nodig is, doordat een integratie met de huidige netwerkinfrastructuur mogelijk is. Horizon is door VMware volledig gecertificeerd en behoort tot de wereldwijde top van SD-WAN specialisten die het VMware SD-WAN™ portfolio volledig kan ontwerpen, bouwen en beheren.

VMware

Opgericht in

Werknemers

Klanten

Locaties

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt