VMware partner

Horizon is door VMware volledig gecertificeerd en behoort tot de wereldwijde top van SD-WAN specialisten die het VMware SD-WAN™ portfolio volledig kan ontwerpen, bouwen en beheren.

Over VMware

VMware-software stuurt wereldwijd complexe digitale infrastructuren aan. Het cloud-, netwerk- en beveiligingsaanbod en digital workspace-portfolio bieden klanten wereldwijd een dynamische en efficiënte digitale basis, ondersteund door een uitgebreid ecosysteem van partners. VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, streeft ernaar een ‘force for good’ te zijn; van baanbrekende innovaties tot wereldwijde impact.

Ga voor meer informatie over VMware naar https://www.vmware.com/company.html.

Strategische samenwerking

Op het gebied van SD-WAN heeft VMware een marktaandeel van meer dan 30% wereldwijd. De SD-WAN oplossing van VMware past uitstekend bij onze onafhankelijke benadering van klantvragen, omdat het op zowel bestaande als nieuwe infrastructuur kan worden ingezet. Het voordeel voor klanten is dat geen volledige migratie van het netwerk nodig is, doordat een integratie met de huidige netwerkinfrastructuur mogelijk is. Horizon is door VMware volledig gecertificeerd en behoort tot de wereldwijde top van SD-WAN specialisten die het VMware SD-WAN™ portfolio volledig kan ontwerpen, bouwen en beheren.

VMware

Opgericht in

Werknemers

Klanten

Locaties

Onze dienst

VMware SD-WAN™

VMware SD-WAN™ (voorheen VeloCloud®) levert krachtige, betrouwbare toegang tot clouddiensten, privé datacentra en SaaS-gebaseerde bedrijfstoepassingen met diverse verbindingstypen, zoals: MPLS, LTE, Wi-Fi, directe internettoegang en breedband. Beheer het WAN-netwerk op basis van de capaciteit en prestaties van de organisatie en verbind jouw kantoren, filialen, datacenters, magazijnen en Clouds.

Onze VMware SD-WAN™ klanten bereiken de hoogste zichtbaarheid en controle over hun IT-landschap, ervaren snellere levering van applicaties en de flexibiliteit om te schalen. Van rigide en kostbaar naar flexibel en kostenefficiënt.

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt