Wereldwijde beveiliging met alles-in-één SASE oplossing 

Secure Access Service Edge (SASE) brengt netwerk en security bij elkaar. Samen met Cato Networks ondersteunt Horizon Telecom wereldwijd ondernemingen bij hun digitale transformatie met Cato SASE Cloud-architectuur – een alles-in-één SASE oplossing. Eén netwerk, één security oplossing en één policy in één klik. Krachtig, flexibel, schaalbaar en (kosten)efficiënt voor al jouw vestigingen en gebruikers, waar dan ook ter wereld.

Horizon Telecom is gespecialiseerd in de implementatie en levering van SASE oplossingen.

Onze organisatie is gespecialiseerd in de implementatie en levering van SASE oplossingen. Wij zijn gecertificeerd als Premium MSP Partner, de hoogste partnerstatus van Cato Networks. Met Cato Networks en Horizon Telecom heb je één netwerk, één security oplossing en één policy in één klik wereldwijd beschikbaar. Je bent overal beschermd door een volledig geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten, zoals Next-Generation Firewall, VPN, Intrusion Detection & Prevention en Anti-Malware. Krachtig, flexibel, schaalbaar en (kosten)efficiënt voor al jouw vestigingen en gebruikers waar dan ook ter wereld.

De voordelen van SASE

Z

Eenvoudig migreren van MPLS naar SD-WAN en krijg wereldwijd één netwerkoplossing met altijd de snelste en veiligste verbinding.

Z

Eén security policy voor alle vestigingen wereldwijd, centraal te beheren door jouw IT afdeling én onderhoudsvrij.

Z

Wereldwijd veilig en snel toegang tot het bedrijfsnetwerk, waarbij remote workers hetzelfde ervaren als gebruikers op kantoor.

Z

Altijd een snel en stabiel bedrijfsnetwerk door wereldwijd strategisch gepositioneerde PoP's.

Z

Snelle en veilige verbinding met gebruikers en SaaS applicaties, zoals een Salesforce CRM systeem of Office 365.

SASE met Horizon Telecom

Z

Jouw (wereldwijde) SASE bedrijfsnetwerk wordt 24x7 ondersteund en gemonitord door ons Global Mission Control Center.

Z

Eventuele netwerk en security incidenten worden effectief gesignaleerd en opgelost door de ervaren Horizon Telecom experts.

Z

Een veilig netwerk en een IT afdeling die zich kan focussen op de core business.

Z

Optimale performance van jouw applicatielandschap.

Z

Overzichtelijke rapportages ingericht op basis van jouw organisatiestructuur, waarbij de resultaten periodiek kunnen worden besproken door Horizon Telecom experts met onderbouwing.

“Horizon Telecom heeft bewezen ervaring met het leveren van SD-WAN- en SASE-oplossingen. Hun unieke, slimme en flexibele manier om klanten persoonlijk te helpen en te ondersteunen, toont de toegevoegde waarde die wij voor onze klanten willen. Wij kijken ernaar uit om met hen samen te werken”

Cato Networks EMEA Channel Director 
Mark Draper

Nog 3 extra voordelen

Zonder (fysieke) firewalls wél de bescherming die jouw bedrijf verdient?

Horizon Telecom neemt de complexiteit en de kosten van het onderhouden van (fysieke) firewalls weg. In plaats daarvan migreren wij jouw zakelijke beveiligingsinfrastructuur naar een uniforme security Cloud van Cato Networks.

Versnel jouw applicaties en voorkom onnodige vertraging

Eén netwerk verbindt applicaties en eindgebruikers, ongeacht de locatie ter wereld, via een geoptimaliseerde en veilig route. Voorkom beperkte bandbreedte en trage verbindingen of het verlies van data-pakketten (‘latency’).

Bespaar in onnodige investeringen in hard- of software

Alle kosten zijn maandelijks en voorspelbaar (100% OPEX en geen CAPEX). Zo levert Horizon Telecom de beste oplossingen voor de scherpste prijzen en voorspelbare tarieven.

Ervaar de kracht van jouw eigen SASE netwerk as-a-service

Plan een demo (online of op locatie) en ontdek de mogelijkheden en kansen van Cato Network voor jouw organisatie en hoe Horizon Telecom jouw bedrijfsnetwerk veiliger kan maken. Wij brengen samen met jou het huidige netwerk- en applicatielandschap in kaart en stellen een gedetailleerd ontwerp en migratieplan op, afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie. 

Vraag vandaag nog jouw SASE demo aan!

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt