• English

Wereldwijde beveiliging met alles-in-één SASE oplossing 

Samen met Cato Networks ondersteunt Horizon Telecom wereldwijde ondernemingen bij hun digitale transformatie met Cato SASE Cloud-architectuur – een alles-in-één SASE-oplossing. Eén netwerk, één security oplossing en één policy in één klik. Krachtig, flexibel, schaalbaar en (kosten)efficiënt voor al jouw vestigingen en gebruikers, waar dan ook ter wereld.

Horizon Telecom is gespecialiseerd in de implementatie en levering van SASE oplossingen

Secure Access Service Edge (SASE) is een nieuw concept, dat in 2019 door Gartner® is geïntroduceerd en netwerk en security samenbrengt in een uniforme, wereldwijde, Cloud gebaseerde service.

Met Cato Networks en Horizon Telecom heb je één netwerk, één security oplossing en één policy in één klik wereldwijd beschikbaar. Je bent overal beschermd door een volledig geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten, zoals Next-Generation Firewall, VPN, Intrusion Detection & Prevention en Anti-Malware. Gecomplementeerd met onze Professional Services en Project Management dienstverlening, dat naadloos integreert met Cato Networks.

Krachtig, flexibel, schaalbaar en (kosten)efficiënt voor al jouw vestigingen en gebruikers waar dan ook ter wereld.

De 5 voordelen van Cato met Horizon Telecom

Z

Jouw (wereldwijde) SASE bedrijfsnetwerk wordt 24x7 ondersteund en gemonitord door ons Global Mission Control Center.

Z

Eventuele netwerk en security incidenten worden effectiever gesignaleerd en opgelost door de ervaren Horizon Telecom experts.

Z

Optimale performance van jouw applicatielandschap.

Z

Overzichtelijke rapportages ingericht op basis van jouw organisatiestructuur, waarbij de resultaten periodiek kunnen worden besproken door Horizon Telecom experts met onderbouwing.

Z

Een veilig netwerk en een IT afdeling die zich kan focussen op de core business.

“Horizon Telecom heeft bewezen ervaring met het leveren van SD-WAN- en SASE-oplossingen. Hun unieke, slimme en flexibele manier om klanten persoonlijk te helpen en te ondersteunen, toont de toegevoegde waarde die wij voor onze klanten willen. Wij kijken ernaar uit om met hen samen te werken”

Cato Networks EMEA Channel Director 
Mark Draper

Nog 3 extra voordelen

Zonder (fysieke) firewalls wél de bescherming die jouw bedrijf verdient?

Horizon Telecom neemt de complexiteit en de kosten van het onderhouden van (fysieke) firewalls weg. In plaats daarvan migreren wij jouw zakelijke beveiligingsinfrastructuur naar een uniforme security Cloud van Cato Networks.

Versnel jouw applicaties en voorkom onnodige vertraging

Eén netwerk verbindt applicaties en eindgebruikers, ongeacht de locatie ter wereld, via een geoptimaliseerde en veilig route. Voorkom beperkte bandbreedte en trage verbindingen of het verlies van data-pakketten (‘latency’).

Bespaar in onnodige investeringen in hard- of software

Alle kosten zijn maandelijks en voorspelbaar (100% OPEX en geen CAPEX). Zo levert Horizon Telecom de beste oplossingen voor de scherpste prijzen en voorspelbare tarieven.

Ervaar de kracht van jouw eigen SASE netwerk as-a-service

Horizon Telecom brengt samen met jou het huidige netwerk- en applicatielandschap, wensen en eisen in kaart. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd ontwerp en migratieplan op. Door gedegen voorbereiding en excellente uitvoering en coördinatie zorgt Horizon Telecom ervoor dat jouw SASE migratie uitermate soepel en succesvol verloopt.

Vraag vandaag nog jouw demo aan!

Ontdek meer over de mogelijkheden en kansen van Cato Network voor jouw organisatie en hoe Horizon Telecom jouw bedrijfsnetwerk veiliger kan maken.

Wij zijn Horizon Telecom

Horizon Telecom levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24x7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met onze onafhankelijke experts verbinden wij de wensen en ambities van onze klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®.

Wij staan voor

N

Onafhankelijk & carrier-neutraal

N

Eén factuur, één contract, één contact, één SLA

N

Global Mission Control Center – 24x7 NOC

N

Professional Services

N

Schaalbare oplossingen op maat

N

'Best-of-breed' technologie

N

Kostenefficiënt