add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Horizon Telecom start samenwerking met RingCentral

Cloud-Based Business Communications voor wereldwijde ondernemingen

Wij zijn trots op onze nieuwe samenwerking met RingCentral, waarin wij RingCentral Office® een Unified Communications as a Service (UCaaS) platform gaan bieden. Een platform dat teamberichten, videovergaderingen en Cloud telefonie omvat voor grootschalige multinationale ondernemingen wereldwijd.

“Wij werken samen met veel van ’s werelds grootste wereldwijde organisaties om krachtige en betrouwbare communicatiemogelijkheden te bieden”, zegt Melvin Jellesma, Managing Director bij Horizon Telecom. “Ondernemingen zijn op zoek naar zakelijke communicatie in de Cloud om werknemers te helpen communiceren en samenwerken in verschillende delen van de wereld. Door samen te werken met RingCentral krijgen onze klanten ’s werelds beste UCaaS wereldwijde, open, mobile-first platform. Met de RingCentral Office Message-Video-Phone (MVP) oplossing hoeven onze klanten zich minder zorgen te maken over hun communicatiesysteem en kunnen ze zich meer concentreren op de groei van hun bedrijf.”

Lees meer over onze samenwerking in het officiële persbericht.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt