Zscaler Global Cloud Security

Stem beveiliging af op de digitale transformatie nu applicaties naar de cloud worden verplaatst en bedrijfsnetwerken en VPN’s worden vervangen door rechtstreekse internettoegang. Knelpunten zoals gecentraliseerde, lokale firewalls en dure VPN-verbindingen met lage bandbreedte behoren tot het verleden. Bied op beleid gebaseerde beveiliging aan de bron en in de cloud via de Zero Trust Exchange.

De beste gebruikerservaring door middel van een rechtstreekse verbinding met de cloud met Zero Trust Network Access

Met Zscaler Cloud Security krijgen gebruikers een optimale gebruikerservaring wanneer ze verbinding maken met bedrijfsapplicaties die worden gehost in een publieke of private cloud. Zscaler is gebouwd op een Zero Network Exchange om het aanvalsoppervlak zo klein mogelijk te maken.

IT-medewerkers krijgen inzicht in en behouden de zeggenschap over de beveiliging van het bedrijf, ongeacht of medewerkers op kantoor of op afstand werken, en ongeacht de door hen gebruikte verbinding. Alle gebruikers worden overal door dezelfde beveiligingsregels geloodst en al het verkeer wordt gefilterd door de cloud firewalloplossing van Zscaler, die elke dag meer dan zeven miljard bedreigingen blokkeert en meer dan 175.000 beveiligingsupdates toevoegt.

Zscaler Zero Trust Exchange

De Zscaler Zero Trust Exchange is een moderne firewall-oplossing in de cloud die snelle en veilige verbindingen mogelijk maakt, zodat uw medewerkers op elke locatie kunnen werken met het internet als bedrijfsnetwerk. Omdat het gebaseerd is op het Zero Trust-principe van toegang met de minste privileges (least-privilege access) biedt het uitgebreide beveiliging met behulp van op context gebaseerde identiteits- en beleidshandhaving.

De Zscaler Zero Trust Exchange draait in 150 datacenters wereldwijd, zodat de service altijd dicht bij de gebruikers is. De Exchange bevindt zich op dezelfde locatie als de cloud providers en de applicaties waartoe zij toegang hebben, zoals Microsoft 365 en AWS. De Exchange garandeert de kortste weg tussen uw gebruikers en hun bestemmingen en biedt uitgebreide beveiliging en een geweldige gebruikerservaring.

Onze Zscaler Cloud Security oplossing

Wij hebben een flexibele Zero Trust Network Access-oplossing ontwikkeld voor zeer dynamische organisaties die een security beleid nodig hebben dat aansluit bij de digitale transformatie van hun in de Cloud gehoste applicaties en de overstap kan ondersteunen naar SD-WAN en toegang via het internet voor gebruikers die overal moeten kunnen werken. Onze oplossing berust op drie pijlers:

7

Ons infrastructuur portfolio (Global Connectivity) ondersteunt connectiviteit en kan bestaande infrastructuur hergebruiken in een volledig beheerd netwerk.

Infrastructuur portfolio
7

Zscaler Cloud Security: Zero Trust Network Access voor bedrijfsapplicaties.

Zscaler Cloud Security

7

Onze Professionele Services helpen bij het ontwerpen van Zero Trust Network Access en connectiviteitsvereisten, terwijl de oplossing wordt geconfigureerd, ondersteund en beheerd.

Professional Services

Voordelen

Kosten en complexiteit verminderen

Centraliseer bedrijfsregels voor firewalls op één enkel scherm om alle vestigingen en thuiswerkers te ondersteunen.

~

Zijdelingse verplaatsing van bedreigingen

Er wordt toegang verleend tot afzonderlijke apps, waardoor bedreigingen worden geïsoleerd en wordt voorkomen dat aanvallen door middel van netwerkdetectie of zijwaartse bewegingen escaleren.

Het aanvalsoppervlak op het internet elimineren

Applicaties worden afgeschermd door de Zero Trust Exchange, waardoor detectie en gerichte aanvallen worden voorkomen.

Een geweldige gebruikerservaring bieden

Intelligent beheer en optimalisatie van rechtstreekse verbindingen naar cloudapplicaties.

Automatische zero-day protection

Zscaler voegt dagelijks meer dan 175.000 nieuwe bedreigingen toe aan haar database en draagt daarmee bij aan het blokkeren van meer dan zeven miljard bedreigingen per dag voor haar gebruikers – voortdurende bescherming tegen nieuwe aanvallen.

De Cloud is een drijvende kracht achter de digitale transformatie en luidt een nieuw tijdperk van schaalbaarheid, prestaties en flexibiliteit in. Het tempo waarmee dit ingevoerd wordt creëert een enorm aanvalsoppervlak, wat verhoogde risico’s voor de cyber security met zich meebrengt. Gartner heeft Zscaler al tien keer uitgeroepen tot leider van het Magic Quadrant, en als best in staat bestempeld om de complexiteit op te lossen en de risico’s te beperken.

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

Beveiligingsoplossingen

9

Zscaler Global Remote Workers

Laat medewerkers veilig vanaf elke locatie werken, zonder een VPN te hoeven opzetten, met een directe verbinding met SaaS-applicaties.

9

Zscaler Global Cloud Firewall

Plaats de firewall aan de rand van het netwerk en ontvang instant threat signature updates en een volledige SSL-inspectie.

9

Zscaler Global User Experience

Kwantificeer de gebruikerservaring door de prestaties van applicaties, netwerken (op kantoor of thuis) en apparaten te meten.

9

Global Secure Cloud

Verbindt wereldwijd met 500+ Cloud applicaties & ecosystemen. Veilige privé verbindingen en verbeterde prestaties met één verbinding. 

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt