add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

SD-WAN

Beheer het WAN-netwerk op basis van de capaciteit en prestaties benodigd voor de organisatie. Verbindt jouw kantoren, filialen, datacenters, magazijnen en Cloud. Bereik de hoogste zichtbaarheid en controle over jouw IT-landschap, ervaar snellere levering van applicaties en de flexibiliteit om te schalen en performance te beïnvloeden door gebruik te maken van de aanwezige infrastructuur. Ga van een rigide en kostbare WAN oplossing naar een flexibele en kostenefficiënte infrastructuur.

Krijg een krachtige, betrouwbare toegang tot Clouddiensten, locaties, privé datacenters en SaaS-gebaseerde Cloud applicaties

Met SD-WAN verkrijgen organisaties een krachtige en betrouwbare toegang tot Clouddiensten, locaties, privé datacenters en SaaS-gebaseerde Cloud applicaties via diverse beschikbare verbindingstypen, zoals: MPLS, Ethernet, LTE, Wi-Fi, directe internettoegang en breedband.
VMware SD-WAN is gebouwd op Software Defined Network (SDN) principes om End-to-End automatisering, applicatie beschikbaarheid, locatie digitale transformatie met (virtuele) netwerk functies en beveiliging vanuit het datacenter en de Cloud naar de rand van het netwerk en naar alle wereldwijde locaties te brengen.

Workshop: Verbindt jouw kantoren, filialen, datacenters en Cloud met SD-WAN

Beheer het WAN-netwerk op basis van de capaciteit en prestaties benodigd voor de organisatie. Ontdek hoe je in 30 minuten jouw kantoren, filialen, datacenters, magazijnen en Clouds verbindt. Bereik de hoogste zichtbaarheid en controle over jouw IT-landschap, ervaar snellere levering van applicaties en de flexibiliteit om te schalen en performance te beïnvloeden door gebruik te maken van de aanwezige infrastructuur. Ga van een rigide en kostbare WAN oplossing naar een flexibele en kostenefficiënte infrastructuur, die geschikt is voor de toekomst en de integratie van de huidige oplossingen.

 

NB: Na registratie neemt een expert contact met je op om de workshop in te plannen op een moment waarop het jou het beste uitkomt.

Registreren

Onze SD-WAN oplossing

Wij hebben een flexibele oplossing ontwikkeld voor sterk dynamische organisaties, waar veel mutaties zijn en performance problemen snel opgelost moeten worden. Onze flexibele aanpak geeft organisaties één aanspreekpunt, één SLA en de juiste technische ondersteuning om de beschikbaarheid, flexibiliteit en prestaties te waarborgen. Onze oplossing is gebouwd op de volgende drie pijlers:

7

De infrastructuur, ons infrastructuur (Global Connectivity) portfolio en de reeds aanwezige infrastructuur.

Infrastructuur portfolio
7

VMware SD-WAN: het managementsysteem dat alle verbindingen, Cloud diensten, locaties, datacentra en SaaS en Cloud applicaties verbindt.

VMware SD-WAN
7

Onze Professional Services waarmee wij de SD-WAN techniek en infrastructuur op maat ontwerpen, inrichten en beheren.

Professional Services

VMware SD-WAN oplossing

VMware SD-WAN zorgt er voor dat er een betrouwbare en stabiele WAN omgeving wordt gecreëerd die samenwerkt met alle verbindingstypes zoals internet, MPLS, LTE, Wi-FI, mobiel, zakelijke internet diensten en broadband. De techniek van SD-WAN combineert de verschillende beschikbare verbindingen en de technologie selecteert automatisch de beste routes voor iedere applicaties om ervoor te zorgen dat gebruikers vrijwel geen impact ervaren van kwaliteitsproblemen met verbindingen. Zelfs kleine verstoringen zoals minder bandbreedte beschikbaarheid, vertraging in de pakketten of kleine hoeveelheden package loss worden opgelost met behulp van de SD-WAN technologie.

Dat is belangrijk omdat juist deze kleine verstoringen de grootste impact hebben op de prestatie van applicaties en gebruikerservaring. Zelfs met 1 enkele verbinding verbetert de SD-WAN technologie de prestaties door congestie te verminderen door automatisch snelle aanpassingen door te voeren zonder merkbare impact op de gebruikerservaring.

VMware SD-WAN Edge

State-of-the-art Enterprise oplossing die een veilige geoptimaliseerde verbinding/connectiviteit biedt met alle applicaties op iedere locatie, inclusief de privé datacenters, openbare Clouds en hybride omgevingen. De VMware SD-WAN Edge-software wordt zero-touch geleverd vanuit de Cloud voor snelle, veilige, efficiënte verbindingen met applicaties en gegevens.

Met de Dynamic Multipath Optimization (DMPO) en uitgebreide applicatieherkenning combineert de VMware SD-WAN Edge slim meerdere verbindingen (WAN, Kabel, DSL, 4G-LTE) om ervoor te zorgen dat data, voice en videoverkeer via de beste routes wordt afgeleverd. Dit kan o.a. via andere lokale VMware SD-WAN Edges, kantoren, privé datacenters, regio hubs of Cloud applicaties.

Deze oplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd met het bestaande netwerk via de bekende routeringsprotocollen en wordt continu geoptimaliseerd door ‘dynamic learning’ en automatisering. De Edges leveren een hoge beschikbaarheid door gebruik te maken van diverse redundantie protocollen.

Virtual Network Functions
Ten slotte is het mogelijk om Virtuele Netwerk Functies (VNF) te integreren in de SD-WAN Edges. Door Virtuele Netwerk Functies (VNF) van partijen als Fortinet, Zscaler, Palo Alto, Checkpoint of andere VNF oplossingen virtueel te integreren wordt het beheer van locaties eenvoudiger, sneller en overzichtelijker. De VMware SD-WAN Edges bestaat uit hardware en software gecombineerd in één apparaat. Ook zijn de SD-WAN Edges beschikbaar als virtuele oplossing die zelf te installeren zijn als VM op eigen hardware, maar ook beschikbaar zijn in de bekende Cloud ‘marketplaces’ van o.a. AWS en Azure.

“De voordelen van SD-WAN waren voor Stahl direct merkbaar. Met behulp van de SD-WAN technologie kunnen wij optimaal gebruik maken van de totaal beschikbare bandbreedte. Er kan meer informatie over dezelfde verbindingen worden getransporteerd – deze technologie optimalisseert het verkeer. “

Stahl
Roland Spierings, Global Infrastructure Manager

Wereldwijde Cloud en netwerk Gateways

De wereldwijd beschikbare Gateways optimaliseren vanaf dichtbij de routes naar alle wereldwijde applicaties, vestigingen en datacentra. Tegelijkertijd faciliteren de Gateways lokale efficiënte toegang naar Netwerkdiensten (SDN), zowel in als naar de Cloud. De Gateways zijn wereldwijd beschikbaar (meer dan 500) en staan direct bij of direct in verbinding met de belangrijkste Cloud en applicatie en serviceproviders zoals Microsoft, AWS, Azure en vele andere applicaties.

Hiermee wordt de kwaliteit en afhankelijkheid van lokaal internet verminderd doordat  het wereldwijde Gateway netwerk ingezet kan worden om afstanden te verminderen tot andere locaties en/of Cloud applicaties. De Gateways leveren de schaalbaarheid, redundantie en flexibiliteit wanneer dit nodig is – zonder zelf te hoeven investeren in deze wereldwijde infrastructuur.

De oplossing met de Gateways in combinatie met de Edges wordt door Gartner® geprezen als de beste oplossing voor Enterprise organisaties en is tevens de voornaamste reden waarom de oplossing van VMware SD-WAN marktleider is.

De verschillende gepatenteerde technieken maken het mogelijk over alle verschillende Cloud diensten (SaaS, IaaS, en virtuele netwerkfuncties), verbindingen en locaties één oplossing te bieden, waarbij er end-to-end overzicht is voor het beheer van de WAN omgeving. Door technieken als Dynamic Multipath Optimization (DMPO), Cloud VPN en VMware SD-WAN Multisource Inbound Quality of Service is dit mogelijk.

VMware SD-WAN Orchestrator

Met deze veilige en overzichtelijke web gebaseerde tool voor centraal management is het eenvoudig om de configuratie, provisioning, monitoring, het incident management, rapportages en analyses uit te voeren op basis van de geavanceerde historie en actuele gegevens. Met de Orchestrator is het eenvoudig om business based policies in te richten. Hiermee zijn de optimale instellingen voor applicaties in een handomdraai geconfigureerd of aangepast, op de achtergrond worden de benodigde instellingen voor efficiënter traffic management automatisch geconfigureerd.

Door gebruik te maken van de zero-touch implementatiemogelijkheden van VMware SD-WAN kan VMware SD-WAN snel worden geïnstalleerd. De VMware SD-WAN Edge wordt naar de locatie verzonden waar niet-IT-personeel de stroom en een paar kabels kan aansluiten. Activering, configuratie en doorlopend beheer wordt allemaal afgehandeld in de centrale management omgeving van de VMware SD-WAN Orchestrator. Voor het beheer van de Orchestrator bieden wij verschillende modellen aan die uiteenlopen van self-managed tot aan volledig beheerd door onze experts. Wij noemen ons beheer Managed WAN, bestaand uit onze Professional Services voor 24×7 beheer en proactief onderhoud.

De techniek van SD-WAN combineert de verschillende beschikbare verbindingen en de technologie selecteert automatisch de beste routes voor iedere applicaties om ervoor te zorgen dat gebruikers vrijwel geen impact ervaren van kwaliteitsproblemen met verbindingen.

Voordelen

Altijd technische ondersteuning op locatie

Onze engineers kunnen wereldwijd onafhankelijke ondersteuning bieden bij het aansluiten, integreren, controleren of het vervangen van hardware en/of verbindingen. Door deze Professional Services gaan wij verder dan providers en bieden direct onafhankelijke ondersteuning op iedere locatie.

Eenvoudig WAN Management

Zero-touch implementaties en configuraties maken het beheer eenvoudig, flexibel en overzichtelijk over alle verbindingen, technieken, datacenters, locaties, Clouds en (virtuele) Netwerkfuncties.

Gegarandeerde applicatie prestaties

Onafhankelijk van de gebruikte verbindingen en technieken wordt de prestatie van de meest kritische applicaties verbeterd.

Z

Gegarandeerde bandbreedte over alle verbindingen

SD-WAN vergroot de bandbreedte beschikbaarheid door alle aanwezige verbindingen te combineren, ongeacht het type verbinding of technologie. De andere technieken in VMware SD-WAN zorgen zelfs bij één enkele verbinding direct voor betere prestaties.

Managed On-Ramp to the Cloud

Directe beveiligde Cloud toegang met betrouwbare prestaties, beschikbaarheid en lage latencies door de wereldwijde dekking.

“Wij maken het verschil door al onze flexibele, betrouwbare en carrier neutrale oplossingen te ontwerpen, bouwen en proactief te beheren met onze Professional Services.”

Managing Director Horizon
Melvin Jellesma

Onze Professional Services

Project Management

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken in het proces; vanaf het ontwerp tot de bouw van de oplossingen, inclusief de overdracht naar de beheerorganisatie.

Global Logistics Services

Eén aanspreekpunt voor de verzending en afhandeling van hardware componenten wereldwijd, incl. ondersteuning met inklaringen, invoerrechten, installatie, etc.

Z

Service Management

De servicemanagers monitoren proactief en zorgen voor optimale prestaties voor de beste ervaring voor jouw medewerkers door in te spelen op trends en wijzigingen.

Global Certified On-site Engineers

Gebruik onze engineers als eigen medewerkers en zet ze wereldwijd in voor snelle migraties en technische ondersteuning op (afgelegen) locaties.

Customer Mission Control Portal

Krijg via één portal eenvoudig inzicht in alle facturatie en oplossingen wereldwijd. Ingericht op de structuur en hiërarchie van jouw organisatie.

Design & Engineering

Onze engineers realiseren samen met de (solution) architects en consultants een ontwerp dat past bij de exacte vereisten voor iedere oplossing, locatie en gebruiker.

24x7 Support & Monitoring

Ons Global Mission Control Center (NOC) beheert al onze oplossingen. Wij doen dit met ervaren, servicegerichte experts, die ook problemen oplossen die niet bij ons liggen.

“Op zee heb je te maken met dynamische IP-adressen en verbindingen die verre van stabiel zijn. Bovendien is de beschikbare bandbreedte vrij beperkt en wil je tijdens het varen niet nadenken over complexe IT-configuraties. De kracht van automatisch verbinden en configureren dankzij SD-WAN was een groot voordeel voor ons.”

Kotug
Hans Boele, Corporate ICT Manager

Meer infrastructuuroplossingen

9

Direct Internet Access (DIA)

Zakelijke internetverbindingen afgestemd op het gebied van beschikbaarheid, flexibiliteit, capaciteit en levertijd. Gegarandeerde prestaties met maatwerk reparatietijden.
9

Broadband Internet

Zakelijke internetdiensten met goede prijs-kwaliteit verhoudingen en een wereldwijde beschikbaarheid. Te combineren met Direct Internet Access voor maximale optimalisatie.

9

Datacenter internet (IP transit)

Zakelijke internetdiensten die in wereldwijde (lokale) datacentra worden geleverd. Het biedt de laagste latency. Beschikbaar met flexibele, schaalbare bandbreedte-opties.

9

Mobiel internet, Satelliet & Straalverbindingen

Mobiele internetoplossingen met multi IMSI-simkaarten. Satelliet oplossingen op maat. En straalverbindingen voor moeilijk bereikbare gebieden met dezelfde SLA’s als zakelijk internet.

9

Global Ethernet

Ethernet biedt transparante en eenvoudig te beheren oplossingen tussen locaties, die bij hogere bandbreedtes kosteneffectiever en efficiënter zijn dan bijvoorbeeld MPLS. Lage latencies. Snelle levertijd.

9

Global Secure Cloud

Verbindt eenvoudig wereldwijd met zo’n 500 Cloud applicaties en digitale ecosystemen met één aansluiting. Veilige, directe privé verbindingen en verbeterde prestaties, hoe en waar jij wilt met flexibele bandbreedteopties.

9

Global WAN MPLS/IPVPN/VPLS

Maak een ontwerp dat kan worden geïntegreerd met oudere netwerken (Laag 2 – EVPN of Laag 3 – IP VPN). Combineer MPLS en IPSec DMVPN’s voor een solide infrastructuur.

9

Wavelength

Implementeer verbindingen met hoge bandbreedtes. Verbindt een backbone ontwerp over afstand of belangrijke hubs op basis van gegarandeerde capaciteit met hoge bandbreedtes.

9

Dark fiber

Bepaal de wijze van belichting, apparatuur en configuratie van transport om zo de ideale configuratie in te richten voor de toepassingen die je gaat gebruiken op de infrastructuur.

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt