add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Horizon Telecom hoogste Premium MSP Partner-status van Cato Networks

Beveiliging | Cato Networks
maart 5, 2024
Hoogste Premium MSP Partner-status

Horizon Telecom, koploper voor wereldwijde veilige internet connectiviteit, communicatie en beveiliging, is gecertificeerd als Premium MSP Partner. Dit is de hoogste certificering die Cato Networks aan MSP’s toekent. Horizon Telecom behoort hiermee tot de top 10 van partners wereldwijd.

De samenwerking tussen beiden partijen bereikt hiermee een nieuwe hoogte. “Horizon Telecom heeft bewezen een toonaangevende partner te zijn voor Cato Networks met de versnelling van hun SASE- en SSE-activiteiten,” vertelt Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks. “Nadat zij zich eind 2021 aansloten bij het partner programma van Cato Networks, zijn wij zeer verheugd om aan te kondigen dat Horizon Telecom nu de hoogste Cato Networks Premium MSP certificering heeft gekregen. Wij kijken er naar uit om onze sterke samenwerking in 2024 en de toekomst voor te blijven zetten.”

Als Premium MSP Partner van Cato Networks zet Horizon Telecom zich in om ongeëvenaarde service en innovatieve oplossingen te leveren die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten. We staan voorop in de beweging naar veiligere, naadlozere en schaalbaardere digitale communicatienetwerken, waardoor onze klanten de beste service en ondersteuning ontvangen.  

Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks zegt: “De Premium MSP-status heeft ons partnerschap naar nieuwe hoogten gebracht. Horizon Telecom heeft zich bewezen als een leidende partner voor Cato Networks met de versnelling van hun SASE en SSE-bedrijf. Nadat ze eind 2021 hebben getekend voor het partnerprogramma van Cato Networks, zijn we verheugd dat Horizon Telecom nu de verhoogde Cato Networks Premium MSP-certificering heeft ontvangen.”  

Melvin Jellesma, CEO en oprichter van Horizon Telecom voegt toe: “Het is voor ons belangrijk dat we de hoogste certificeringen behalen in onze strategische partnerschappen. Onze klanten zijn daardoor verzekerd van de beste oplossingen en kunnen op ons rekenen voor de uitvoering en het beheer naar hun tevredenheid. Door ons partnerschap met Cato Networks te versterken, kunnen onze klanten Global Control as-a-service ervaren.”  

Ontdek hoe onze gecertificeerde expertise en strategische partnerschap met Cato Networks uw bedrijf kan voorzien van state-of-the-art digitale infrastructuur, waardoor uw connectiviteit veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig wordt.