add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Wij maken mensen blij

Horizon Telecom staat altijd en overal ter wereld voor je klaar. We maken je graag blij en zorgen ervoor dat je wereldwijd in control bent. Wij zijn de internationale ‘next generation’ telecom provider. We zijn jouw regisseur voor de allerbeste oplossingen, die je bij ons altijd as-a-service krijgt. Hiermee bieden we jou de vrijheid die je flexibel houdt.

Wij maken oplossingen wereldwijd simpel voor je

Horizon Telecom is dé ‘next gen’ provider waar je écht blij van wordt! Met ons heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen op het gebied van internationale communicatie, connectiviteit en security. Waar ter wereld en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je 1 contact, 1 contract, 1 Service Level Agreement, 1 factuur en we spreken jouw taal. Onze klanten zijn al blij met ons. Met een NPS van 51 bieden wij de beste klantbeleving in de telecommarkt, ook aan jou.

Onze formule voor blije mensen

Wij bieden service waar je écht blij van wordt

Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Onze Horizonners worden geselecteerd, geïnspireerd en getraind op de beste en meest persoonlijke klantbeleving. Onze klanten waarderen onze superieure klantbeleving en dat is terug te zien in onze NPS score van 51. En voor klanten met een eigen klantenteam is de NPS zelfs 75!

Je bent bij ons gegarandeerd wereldwijd in control

Jouw wereldwijde digitale infrastructuur monitor en beheer je tot in detail op 1 plek in onze geavanceerde Global Control Portal! Je beheert net zo makkelijk onze diensten als dat wij dat doen en wij beheren net zo makkelijk de diensten die je al hebt, zodat je 1 oplossing hebt ook al neem je niet alles bij ons af.

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service!

Met ons heb je 1 betrouwbare partner voor al jouw wereldwijde end-to-end oplossingen. Zo zijn wij jouw broker voor de beste connectiviteit, verbinden wij je wereldwijd via 1 SIP trunk en integreren wij Security- en Network management op jouw tempo met onze SASE-, SD-WAN of SSE oplossingen!

Globally Yours, Simply Smiling

Keuzevrijheid die jou wereldwijd flexibel houdt

Met een team van onze experts zoomen wij in op jouw situatie en jouw vraag. Wij zijn carrier neutraal; voor elke vraag bieden wij je altijd meerdere oplossingen. Hiervoor werken wij samen met ’s werelds beste technologie partners en geven wij jou de vrijheid om altijd te kiezen uit de beste technologieën en innovaties! 

We make it 1

Wij maken dingen simpel: waar ook ter wereld en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contact, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur. Zo bestel je een oplossing voor Singapore, ontvang je jouw factuur in Hamburg, krijg je lokale ondersteuning in New York, terwijl wij jou gewoon helpen vanuit Nederland!

Benieuwd hoe wij jou blij kunnen maken?

Kom gezellig langs voor een koffie of een burger!

150+ blije enterprise klanten

Horizon Telecom

Horizon Telecom is een provider waar je écht blij van wordt. Wij maken telecom wereldwijd eenvoudig voor klanten. Met Horizon Telecom heb je 1 betrouwbare partner voor end-to-end oplossingen voor de internationale communicatie, connectiviteit en security van jouw bedrijf. Waar en hoe jouw bedrijf ook opereert, bij ons krijg je voor alle wereldwijde oplossingen 1 contactpersoon, 1 contract, 1 Service Level Agreement en 1 factuur.

Globally Yours, Simply Smiling

Waarom wij uniek zijn

N

Service waar je blij van wordt

N

Gegarandeerd wereldwijd in control

N

We make it 1

N

De allerbeste oplossingen altijd as-a-service

N

Vrijheid die jou flexibel houdt