add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Indrukwekkend hoge NPS score van 51 voor de superieure klantbeleving van Horizon Telecom!

Algemeen nieuws
augustus 17, 2023
Amsterdam, Nederland – 17 augustus 2023 — Horizon Telecom heeft telecom voor internationale organisaties drastisch vereenvoudigd door sterke focus te leggen op superieure klantbeleving. De onafhankelijke telecom as-a-service provider wordt nu beloond voor haar aanpak met een Net Promoter Score (NPS) van 51. En voor klanten die bediend worden met een eigen klantenteam is de NPS zelfs 75. Horizon Telecom heeft dit behaald door grondige kennis van markt en klant om te zetten in eenvoud in al haar processen. Deze disruptieve aanpak heeft Horizon Telecom niet alleen voor klanten geïntegreerd in haar bedrijfsstrategie, maar ook voor haar medewerkers.
Anders dan bij reguliere providers in de zakelijke markt voor internationale telecomoplossingen, heeft Horizon Telecom het voor klanten eenvoudig gemaakt. Zo krijgen klanten 1 contact, 1 contract, 1 SLA en 1 factuur, ongeacht de vele partijen waarmee wordt samengewerkt. Horizon Telecom biedt de klant ook geavanceerde tooling, bijvoorbeeld het geavanceerde Global Control Portal, waar klanten alle security, communicatie en infrastructuur in 1 omgeving wereldwijd monitoren en beheren.

Deze sterke vereenvoudiging van processen zorgt samen met de persoonlijke benadering voor een superieure ervaring voor klanten, die zij nergens anders aantreffen. Bovendien opereert Horizon Telecom onafhankelijk carrier neutraal. Dit geeft klanten de vrijheid en flexibiliteit die zij zoeken. De aanpak resulteert nu in een indrukwekkende NPS-score van 51, waarmee Horizon Telecom ver vooroploopt in de zakelijke telecommarkt. Daarnaast komt Horizon Telecom nu in het lijstje van generieke topperformers op het gebied van klantbeleving. Alleen topperformers scoren een NPS van >50.

Deze sterke vereenvoudiging van processen zorgt samen met de persoonlijke benadering voor een superieure ervaring voor klanten, die zij nergens anders aantreffen.

Horizon Telecom heeft superieure klantbeleving diep verankerd in de bedrijfsstrategie en cultuur. Medewerkers van Horizon Telecom worden geselecteerd, aangemoedigd en continu getraind om zich te richten op diepgaande kennis van de markt en het begrijpen en vervullen van de wensen van klanten. Deze focus op superieure klantbeleving zorgt voor een consistente, flexibele en hoogwaardige dienstverlening voor klanten en de allerblijste medewerkers.

“Het behalen van een NPS van 51 is een bewijs van onze persoonlijke en flexibele aanpak en de gepassioneerde inzet van onze medewerkers om elke dag mensen blij te maken. Onze strategie is al jaren: Wij maken mensen blij”, zegt Melvin Jellesma, CEO van Horizon Telecom. “We houden het graag eenvoudig en leuk voor klanten, dus we blijven ons inzetten voor uitmuntendheid in dienstverlening en zijn trots op deze positieve feedback van onze klanten. Morgen weer beter dan vandaag!”

Horizon Telecom blijft investeren in klantbeleving en innovatieve oplossingen om klanten met eenvoud te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Over Net Promoter Score
De Net Promoter Score (NPS) is een meetinstrument dat wordt gebruikt om de klantloyaliteit en klanttevredenheid te meten. Het is een populaire methode in de bedrijfswereld om inzicht te krijgen in hoe klanten een bepaald merk, product of dienst ervaren en hoe waarschijnlijk ze het zouden aanbevelen aan anderen.

Over Horizon Telecom
Horizon Telecom is een internationale onafhankelijke telecom-as-a-service provider van een nieuwe generatie. Horizon Telecom is in 2014 opgericht, opereert wereldwijd carrier neutraal en organiseert inmiddels voor ruim 200 klanten 24/7 hun bedrijf kritische digitale infrastructuur.

Bij Horizon Telecom kiezen klanten zelf de slimste oplossing uit het wereldwijd beschikbare aanbod voor communicatie, connectiviteit, security en aanverwante professionele dienstverlening. Klanten kunnen bij Horizon Telecom kiezen uit het aanbod van de ruim 1.400 partners, waarmee het bedrijf wereldwijd samenwerkt. Klanten krijgen bij Horizon Telecom 1 contact, 1 contract, 1 SLA (Service Level Agreement) en 1 factuur, ongeacht de samenwerkende partijen en worden geholpen in 1 taal.

Horizon Telecom is uitzonderlijk toegewijd aan een klantgerichte aanpak. Met een Net Promoter Score (NPS) van 51, loopt het bedrijf ver voor op alle concurrenten in de sector. Horizon Telecom heeft een eigen Network Operating Centre (NOC), een uniek Global Voice Platform en een geavanceerd Global Control Portal voor haar klanten beschikbaar. Het bedrijf werkt uitsluitend met technologie partners die de beste Gartner® accreditaties hebben en Horizon Telecom heeft de hoogste premium certificeringen verworven van toonaangevende partijen als Cato Networks, RingCentral, Zscaler en Vmware.

Media Contact

Dominique van Arkel
T +31 20 226 1500
E d.vanarkel@horizontelecom.nl