add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

5 Redenen waarom je blij wordt van telefonie via RingCentral

Ring Central
juni 26, 2023

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Neem afscheid van telefooncentrales op locaties en kies voor één toekomstvaste telefonieoplossing met RingCentral! Vandaag zetten wij 5 voordelen van RingCentral voor je op een rij.

Z

Eén gebruiksvriendelijke wereldwijde oplossing

Een omgeving voor spraak, video, berichten en het delen van bestanden en zo ingericht dat samenwerken binnen en buiten de organisatie mogelijk is op alle apparaten (vaste telefoons, mobiele telefoons, vergaderruimtes, computers, browsers en Cloud applicaties). Met RingCentral Cloud telefonie heb je één oplossing voor alle werknemers en locaties wereldwijd – thuis, op kantoor, bij de klant of onderweg.

Z

Open API: Integreer met bestaande (Cloud) applicaties en systemen

Eén omgeving die werkt met al jouw favoriete applicaties in de Cloud, zoals Microsoft Teams, Salesforce, Zendesk en vele andere applicaties. Integreer jouw favoriete servicedesk, contactcenter of andere systemen. Migreer op eigen tempo per regio, land, afdeling, locatie of zelfs per gebruiker.

Z

Beschikbaarheid: 99,999% met lokale nummers

Het platform heeft een ongekend hoge beschikbaarheid. Voor Global Cloud Telefonie gebruiken we meerdere carriers/providers en routes in één onafhankelijke oplossing om een beschikbaarheid tot 99,999% te garanderen. Verbeter de bereikbaarheid door wereldwijde lokale telefoonnummers, zoals geografische, gratis of betaalde servicenummers, aan de oplossing toe te voegen.

Z

Wereldwijde standaardisatie met voorspelbare kosten

Elk land heeft zijn eigen providers, regels en wetten. Wij koppelen wereldwijd providers en andere partijen via RingCentral aan elkaar. Zo bieden wij jullie een wereldwijde samenwerking met de beste partijen in één oplossing. Geen ondoorzichtige lokale kosten meer, maar voorspelbare kosten door slimme least-cost-routing, all-in tariefplannen op maat en belpakketten.

Z

Flexibel en eenvoudig beheer

Eenvoudig nieuwe werknemers en locaties toevoegen/samenvoegen zonder investeringen en krimpen wanneer nodig. Door gebruik te maken van één wereldwijde oplossing en proactief beheer, ben je verzekerd van de laatste veiligheidsupdates en is beheer op locatie verleden tijd.

Meer weten over RingCentral? Download de leaflet!