add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Horizon Telecom bereikt de hoogste Premium MSP Partner status van Cato Networks

Algemeen nieuws | Cato Networks
mei 31, 2023

Amsterdam, Nederland – 31 mei 2023 Horizon Telecom, koploper voor wereldwijde veilige internet connectiviteit, communicatie en beveiliging, is door Cato Networks, leverancier van ’s werelds eerste SASE-platform, gecertificeerd als Premium MSP Partner. Dit is de hoogste certificering die Cato Networks aan MSP’s toekent. Horizon Telecom behoort hiermee tot de top 10 van partners wereldwijd.

De samenwerking tussen beiden partijen bereikt hiermee een nieuwe hoogte. “Horizon Telecom heeft bewezen een toonaangevende partner te zijn voor Cato Networks met de versnelling van hun SASE- en SSE-activiteiten,” vertelt Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks. “Nadat zij zich eind 2021 aansloten bij het partner programma van Cato Networks, zijn wij zeer verheugd om aan te kondigen dat Horizon Telecom nu de hoogste Cato Networks Premium MSP certificering heeft gekregen. Wij kijken er naar uit om onze sterke samenwerking in 2024 en de toekomst voor te blijven zetten.”

Melvin Jellesma, CEO en founder van Horizon Telecom, voegt hieraan toe: “Wij vinden het erg belangrijk dat we in onze strategische samenwerkingen met partners de allerhoogste certificeringen behalen. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van de beste oplossingen en kunnen erop vertrouwen dat wij opleveringen en beheer naar volle tevredenheid uitvoeren. Door de versterking van ons partnership met Cato Networks kunnen onze klanten écht Global Control as-a-service afnemen.”

Over Horizon Telecom
Horizon Telecom is een toonaangevende wereldwijde IT-specialist op het gebied van connectiviteit, voice, cybersecurity en Cloud, en levert beveiligde infrastructuur en 24/7 managed services aan klanten met complexe netwerk-, datacenter-, Cloud- en mobiliteitseisen. Als strategische partner van meer dan 150 internationale klanten biedt Horizon Telecom 24/7 proactieve on-site ondersteuning op bijna alle locaties wereldwijd met de Global Control Portal en Global Mission Control Center (NOC – NENISO/IEC27001:2013 gecertificeerd). Horizon Telecom is carrier-neutraal en combineert best-in-class technische vaardigheden en inzichten met bewezen innovaties, geaccrediteerd door Gartner®, en is als trusted advisor de partner voor bedrijfskritische systemen van klanten van ontwerp tot en met proactief beheer.

Over Cato Networks
Cato Networks is ’s werelds eerste SASE-platform dat SD-WAN en netwerkbeveiliging samenbrengt in een wereldwijde, Cloud-native service. Cato optimaliseert en beveiligt applicatietoegang voor alle gebruikers en locaties. Met Cato migreren klanten eenvoudig van MPLS naar SD-WAN en optimaliseren ze de connectiviteit met on-premises en Cloudapplicaties. Daarnaast levert Cato overal veilige internettoegang via filialen en integreren ze naadloos Cloud datacenters en mobiele gebruikers in het netwerk met een zero-trust architectuur. Met Cato zijn het netwerk en jouw organisatie klaar voor de toekomst. www.catonetworks.com

Media Contact

Dominique van Arkel
T +31 20 226 1500
E d.vanarkel@horizontelecom.nl