5 Redenen waarom je blij wordt van telefonie via Microsoft Teams

Microsoft Teams
mei 22, 2023

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je jouw telefonie migreren naar de Cloud, maar ben je nog niet uit over welk veilig en betrouwbaar communicatieplatform bij jouw organisatie past? Vandaag zetten wij 5 voordelen van Microsoft Teams voor je op een rij.

Z

Koppel VoIP telefonie aan Microsoft Teams

Maakt jouw organisatie gebruik van een VoIP telefonie platform? Wist je dat VoIP te integreren is in een Cloud communicatieomgeving, zoals Microsoft Teams, via een globaal beschikbaar SIP trunking platform en je hierbij jouw bestaande telefonie infrastructuur en telefoonnummers behoudt?
Z

Eén flexibele Cloud communicatieoplossing in Microsoft Teams

Microsoft kan Teams niet in alle landen leveren. Dit kan een obstakel zijn als jouw locaties zijn gevestigd in de landen waar Microsoft Teams niet leverbaar is. Wij hebben hiervoor de oplossing met ons Global VoIP (SIP) platform.
Z

Telefooncentrale functionaliteiten in Microsoft Teams

Door Microsoft Teams te koppelen aan publieke infrastructuur middels ons Global VoIP platform en Global Cloud telefonie oplossing krijgt jouw organisatie een gebruiksvriendelijke en uitgebreide telefooncentrale in jullie vertrouwde Microsoft Teams omgeving. 
Z

Naadloze integratie van de receptie bedienpost in Microsoft Teams

Wist je dat je aan jouw Microsoft Teams omgeving naast een telefooncentrale ook een receptie bedienpost kan toevoegen? Op deze manier kun je gemakkelijk terugbelnotities maken of nagaan of een collega op kantoor aanwezig is.
Z

Lagere kosten en vaste tarieven voor Microsoft Teams

Als jouw organisatie meerdere locaties wereldwijd heeft, dan wil je dat de kosten van de digitale transformatie naar Microsoft Teams duidelijk en inzichtelijk zijn. Combineer Microsoft Teams met onze Global VoIP infrastructuur en Global Cloud telefonie oplossing, en krijg als organisatie een gebruiksvriendelijke en uitgebreide telefooncentrale tegen overzichtelijke tarieven.

Meer weten over Teams? Download de leaflet!