add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Ontdek alles-in-één communicatie met Microsoft Teams

Microsoft Teams
oktober 23, 2023

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ben je op zoek naar een naadloze en uitgebreide communicatieoplossing voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Horizon Telecom begrijpt dat klanten tegenwoordig streven naar eenvoud en efficiëntie in hun zakelijke communicatie. Daarom introduceren wij met trots onze nieuwste aanbieding: 3 maanden gratis en vrijblijvend gebruik van Calling for Microsoft Teams, speciaal voor jou en jouw team.

Z

1 Dienst, alles-in-één oplossing

Bij Horizon Telecom streven we naar volledige vereenvoudiging van jouw wereldwijde telefoniebehoeften. We begrijpen dat bedrijven niet langer willen jongleren met verschillende applicaties voor chat, vergaderingen en documentbeheer. Klanten zijn op zoek naar één enkele oplossing, en dat is precies wat we bieden. Onze unieke integratie van Voice-platform met Microsoft Teams stelt je in staat om al jouw communicatiebehoeften in één enkele applicatie te centraliseren, of het nu gaat om chat, vergaderingen, documenten delen of telefonie. Met Microsoft Teams krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt in één intuïtieve interface.

Z

Eenvoudige integratie

Bij Horizon Telecom begrijpen we dat je al hebt geïnvesteerd in bestaande communicatiesystemen. Maak je geen zorgen! Ons team staat klaar om je te helpen bij de naadloze integratie van jouw huidige infrastructuur met Microsoft Teams, waardoor je moeiteloos kunt overschakelen naar een geïntegreerde en toekomstbestendige communicatieoplossing.

Z

Wereldwijde toegankelijkheid

Een ander voordeel van onze alles-in-één oplossing is de wereldwijde toegankelijkheid. Of je nu op kantoor, thuis, of onderweg bent, met Microsoft Teams kun je vanaf elke locatie bellen met behoud van jouw bestaande nummerplan. Dit betekent naadloze connectiviteit, ongeacht waar je bent.

Een aanbod dat je niet mag missen!

Om je te laten zien hoe krachtig deze alles-in-één communicatieoplossing is, bieden wij je 3 maanden gratis en vrijblijvend gebruik van Calling for Microsoft Teams aan, al vanaf 10 gebruikers. Geen verplichtingen, geen verborgen kosten. Na 3 maanden kun je kosteloos annuleren als het niet aan je verwachtingen voldoet. Het is tijd om jouw communicatie te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

Als extraatje bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun facturen in te dienen en voortaan 30% korting te ontvangen op onbeperkt bellen. Bij Horizon Telecom maken we het niet alleen leuk en simpel, maar ook kostenefficiënt.

Kortom, wij begrijpen jouw zakelijke communicatiebehoeften
Bij Horizon Telecom begrijpen we dat “less is more” de nieuwe norm is in zakelijke communicatie. Met onze alles-in-één oplossing maken we het jou gemakkelijk om al jouw communicatiebehoeften in één applicatie te centraliseren. Zet de stap naar 1 dienst, 1 applicatie, 1 oplossing. Meld je vandaag nog aan voor onze exclusieve aanbieding en ervaar de toekomst van zakelijke communicatie!

André van Schaik - Matchmaker
Klinkt dit goed? Ik help je graag verder!
Meld je vandaag bij mij aan aan voor onze exclusieve aanbieding en ontdek hoe Horizon Telecom jou kan helpen om te moderniseren en te groeien in de moderne zakelijke telefonieomgeving!

Met vriendelijke groet & een glimlach,

André van Schaik
Matchmaker Horizon Telecom