add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Eén oplossing voor al jouw telefoniebehoeften

Microsoft Teams | Ring Central
oktober 2, 2023

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In de wereld van zakelijke communicatie draait alles om efficiëntie en flexibiliteit. Als jouw bedrijf klaar is om een naadloze en geïntegreerde telefonieoplossing te omarmen, dan hebben we goed nieuws voor jou. 

Alles in één bij 1 leverancier
Wij bieden alles wat je nodig hebt, allemaal onder één dak. Of het nu gaat om een SIP-trunk, een telefonieoplossing zoals RingCentral of Microsoft Teams, of zelfs een geavanceerde CallCenter-oplossing: wij hebben het allemaal. Eén partner voor al jouw wereldwijde end-to-end oplossingen, altijd as-a-service! Geen ingewikkelde integraties integraties meer. Alles werkt naadloos samen. Daarmee bespaar je frustratie, zorgen, tijd en geld. Kijk, daar word je toch blij van!

Wij bieden je de vrijheid die je flexibel houdt in de toekomst
Organisatie groeien, krimpen, betreden nieuwe markten of veranderen van koers. De beste keuze die je vandaag maakt voor jouw organisatie, is misschien wel niet meer de beste keuze over 2 jaar. Bij Horizon Telecom begrijpen wij dat: de keuze die je nu maakt, beperkt je niet in de toekomst. Bij ons heb je altijd de vrijheid om je communicatiestrategie aan te passen aan de behoeften van jouw toekomst. Wij ondersteunen je en met ons team van experts zoomen wij in op jouw situatie en vraag. Wij zijn carrier-neutraal en bieden voor elke vraag altijd meerdere oplossingen, zodat jij flexibel blijft voor de toekomst!

Benieuwd hoe wij jou blij kunnen maken?

Kom gezellig langs voor een koffie of een burger!