Hoe maak je een einde aan legacy telefonie?

Microsoft Teams | Ring Central
september 19, 2023

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In een tijdperk waarin technologie met de snelheid van het licht ontwikkeld, blijven veel bedrijven toch nog vasthouden aan verouderde telefoniesystemen. Het beheren van legacy-apparatuur en het niet op de hoogte zijn van nieuwe oplossingen kan een serieuze uitdaging vormen, vooral voor internationale vestigingen. Maar er is goed nieuws: Horizon Telecom staat klaar om jouw telefonieomgeving te transformeren en te vereenvoudigen.
Eén oplossing voor al jouw telefoniebehoeften
Bij Horizon Telecom begrijpen we de complexiteit van wereldwijde telefonie en de last van verouderde systemen. Met onze unieke Voice-platformintegratie bieden we één SIP-trunk, één aanspreekpunt en één factuur voor al jouw telefoniekanalen en nummers over de hele wereld. Het maakt niet uit waar jouw vestigingen zich bevinden; we bieden een naadloze en gecentraliseerde oplossing.

Ontdek Cloud telefonie: Met RingCentral of Microsoft Teams
De oplossing voor jouw uitdaging ligt in de Cloud. Horizon Telecom biedt de mogelijkheid om te migreren naar geavanceerde Cloud communicatieplatforms zoals RingCentral of Microsoft Teams. Hiermee heb je geen last meer van fysieke hardware en ben je altijd up-to-date met de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Met RingCentral of Microsoft Teams kun je overal ter wereld, vanaf elke locatie en met elke applicatie bellen, terwijl je jouw bestaande nummerplan behoudt. Dit betekent naadloze connectiviteit voor al jouw internationale vestigingen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over legacy-apparatuur.

Wil je ervaren hoe het ook anders kan? Probeer tijdelijk 3 maanden gratis en vrijblijvend ons telefonie platform!

1. Bellen met Teams

Altijd en overal samenwerken en eenvoudig communiceren via het veilige Microsoft Teams, terwijl de organisatie flexibel blijft.

> Ontdek meer over Bellen met Teams

  2. Ringcentral Cloud telefonie

  Eenvoudig bellen via Cloud telefonie. 1 oplossing voor wereldwijde telefonie op elk device en voor iedereen in je organisatie.

  > Ontdek meer over Cloud Telefonie

   Nu gratis uitproberen:
   3 maanden uitproberen + Live binnen 30 minuten + 3 maanden gratis ondersteuning en evaluatie +
   Gratis bedrijfsbreed uitrolplan + Geen verplichting, na 3 maanden gratis annuleren

   Wereldwijd telefonie voor je waar je echt blij van wordt!

   “Wij zijn een nieuwe generatie provider waar je écht blij van wordt. Wij begrijpen dat internationale vestigingen specifieke uitdagingen met zich meebrengen. En dit is precies waar wij in uitblinken. Wij maken jouw communicatie efficiënter én nemen de zorgen van legacy-apparatuur weg, vooral in buitenlandse kantoren.

    Wil je sparren over de mogelijkheden? Of 3 maanden gratis en vrijblijvend Bellen met Teams of RingCentral Cloud telefonie? Ik help je graag verder tijdens een call of kop koffie bij jou of ons op kantoor. “

    Met vriendelijke groet & een glimlach,

    André van Schaik
    Matchmaker Horizon Telecom