add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Horizon Telecom intensiveert investering in groei en versterkt team met 4 commerciële zwaargewichten bij start 2024

Algemeen nieuws
februari 6, 2024
Horizon Telecom intensiveert investering in groei en versterkt
team met 4 commerciële zwaargewichten bij start 2024

Ede, 19 januari 2024 – Om de groei in Europa te versnellen, breidt Horizon Telecom de commerciële organisatie begin van het jaar direct uit met vier getalenteerde sales professionals. Madelène Klaasen Bos is per 1 januari benoemd als Senior Operational Sales Manager, Gert Jan den Boer en Marijn van Lijf startten per diezelfde datum als Senior Sales Consultants, net als Jeffrey van Vliet die zich per 1 februari eveneens aansluit als Senior Sales Consultant. Deze versterking komt op een essentieel moment voor Horizon Telecom, dat in het begin van januari 2024 aankondigde de groei doelgericht te versnellen.

Groei en Klantgerichtheid
Horizon Telecom breidt de komende jaren haar internationale reikwijdte versneld uit. Reden voor het bedrijf om hierop direct bij aanvang van 2024 de commerciële organisatie uit te breiden. De bewezen effectieve aanpak van Horizon Telecom, om de aanschaf van internationale telecommunicatieoplossingen als Global Voice, Global Internet en Security echt eenvoudig te maken, blijkt succesvol en is reden om te versnellen en de commerciële organisatie uit te breiden met vier nieuwe collega’s.

Madelène Klaasen Bos | Madelène is een doorgewinterde professional in het leiden van dynamische commerciële teams voor klantensucces. Met meer dan 30 jaar ervaring in de ICT-sector bij partijen als BT, Capgemini, Avanade brengt Madelène een schat aan ervaring mee naar in rol als Senior Operational Sales Manager. Haar expertise in optimalisatie van prestaties en processen en haar talent en enthousiasme om effectieve relaties te bouwen, maken haar een pragmatische en positieve kracht om complexe zaken te vereenvoudigen en klanten blij te maken.

Gert Jan den Boer | Gert Jan den Boer voegt in zijn rol als Senior Sales Consultant, een schat aan ervaring en passie voor de sector toe aan het sales team. Hij heeft zo’n 25 jaar internationale ervaring in de sector en werkte onder meer bij NTT, Colt, Orange en Telefónica. Zijn vastberadenheid om klantrelaties te verstevigen en met oplossingen te komen, die de verwachtingen van klanten overtreffen, maken hem een waardevolle aanwinst van het gepassioneerde Horizon Telecom team.
Marijn van Lijf | Marijn wordt Senior Sales Consultant, hij neemt uitgebreide commerciële skills mee naar Horizon Telecom, vanuit zo’n 30 jaar internationale sales ervaring in het commerciële domein en de sector. Hij was eerder succesvol als sales executive bij bedrijven als Verizon, Inmarsat, Logica CMG en CGI. Zijn enorme ervaring en gedreven enthousiasme om klanten blij te maken, maken hem de beste keuze voor Horizon Telecom Zijn focus op de beste klantervaring gaat onze klanten helpen om het maximale uit hun telecommunicatie te halen.

Jeffrey van Vliet | Per 1 februari verwelkomen we Jeffrey van Vliet als Senior Sales Consultant bij Horizon Telecom. Met ruim 25 jaar internationale telecomervaring, onder andere bij Deutsche Telekom, T-Mobile, Tele2 en Teleplan beheerde hij wereldwijd de mobiliteitsstrategie van internationale beursgenoteerde klanten. Zijn positieve energie, ervaring en toewijding zullen bijdragen aan de groei van onze indrukwekkende NPS van 51.

Toekomstvisie
Melvin Jellesma, CEO van Horizon Telecom: “Ik ben enorm blij met de uitbreiding van onze commerciële slagkracht. Met deze zwaargewichten investeren we vooruit in onze ambitieuze plannen en zorgen we dat we voldoende aandacht kunnen blijven houden met onze klantenteams voor alle nieuwe klanten en uitbouw van onze bestaande klanten, die samen met ons internationaal groeien.”
Madelène Klaasen Bos, Commercial Operational Lead bij Horizon Telecom: “Het is een voorrecht om het bevlogen team van Horizon Telecom te komen versterken, ik kijk er enorm naar uit, om met complete focus op onze klanten en onze mensen, de business te laten groeien.”

Jan Willem Behrens, Sales Director Horizon Telecom: “Het is een cadeau om het enthousiaste commerciële team met Madelène, Gert Jan, Marijn en Jeffrey uit te breiden. Met hun enorm uitgebreide internationale ervaring in zowel de sector als het commerciële domein, versterken we de dedication voor klanten aanzienlijk en krijgen klanten de aandacht die wij hen graag geven.

Over Horizon Telecom
Horizon Telecom is een internationale onafhankelijke telecom-as-a-service provider van een nieuwe generatie. Horizon Telecom is in 2014 opgericht, opereert wereldwijd carrier neutraal en organiseert inmiddels voor ruim 200 klanten 24/7 hun bedrijfskritische digitale infrastructuur.
Bij Horizon Telecom kunnen klanten zelf de slimste keuze maken uit wereldwijd beschikbare oplossingen voor communicatie, connectiviteit, security en aanverwante professionele dienstverlening. Klanten kunnen bij Horizon Telecom kiezen uit het aanbod van de ruim 1.400 partners waarmee het bedrijf wereldwijd samenwerkt. Klanten krijgen bij Horizon Telecom 1 contact, 1 contract, 1 SLA (Service Level Agreement), 1 factuur, ongeacht de samenwerkende partijen en klanten worden geholpen in 1 taal.
Horizon Telecom is uitzonderlijk toegewijd aan een klantgerichte aanpak. Met een Net Promoter Score (NPS) van 51, loopt het bedrijf ver voor op alle concurrenten in de sector. Horizon Telecom heeft een eigen Network Operating Centre (NOC), een uniek Global Voice Platform en een geavanceerd Global Control Portal voor klanten beschikbaar.

Het bedrijf werkt uitsluitend met technologiepartners die de beste Gartner accreditaties hebben en Horizon Telecom heeft de hoogste premium certificeringen verworven van toonaangevende partijen als Cato Networks, RingCentral, Zscaler en Vmware.